keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Nice pics

Vietin taas aikaa Alvhem:n sivuilla ja voin kyllä sanoa, että voisin siellä olevia upeita kuvia tuijotella tunnista toiseen. Niistä löytää aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Keräsin teillekin iloksi muutaman minun mielestäni upean kuvan.


Tässä kuvassa pidän erityisesti tuosta modernin pöytätason, altaan ja hanan kohtaamisesta tuon rosoisen ikkunalaudan ja noiden ihanien sammaloituneiden ruukkujen kanssa.


Tumma sauma tekee kylpyhuoneen jotenkin todella raikkaan näköiseksi. En olisi vielä jokin aika sitten uskonut, että tykkäisin tästä yhdistelmästä, mutta se toimii!


Tuo työpöytä on vaan niin suloinen. Mulla on hakusessa juuri samanlainen pikkuinen pöytä työpöydäksi. Mestästän vaan sitä sopivaa löytöä. 


Tässäkin keittiössä on käytetty tuota vaaleaa laattaa tummalla saumalla. Tässä kuvassa kaikki jutut toimii niin hienosti yhteen! Ihanaa teollista tunnelmaa, mutta silti kodikasta.

Noh, tarviiko edes sanoa, että minusta keltainen ja musta vaan on niin hyvä pari! Aivan ihana tuoli, voin kuvitella, että tuossa olisi mukava istuskella.



Mikä kuva teihin kolahti?



Kuvat: Alvhem

14 kommenttia:

  1. tummat saumat kolahtaa muhun, ottaisin itsekin nykyään tumman sauman kodin pesutiloihin...harmi kun ei sillon vielä tajunnut muutenkaan laatoittaa pesuhuonettakin kokovalkoiseksi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, niin monta juttua tekisi tosiaan nyt toisin jos uudelleen rakentaisi. Vaikakkin ihan tyytyväinen on nykyisinkiin valintoihin. Mieli kuitenkin mulla muuttuu välillä kuin tuuliviiri.

      Poista
  2. Ykköskuva kolahtaa kovaa. :) Kaikki muutkin kyllä tosi kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan noita ruukkuja käsitelty jotenkin, kun niihin on saatu tuota sammalta kasvamaan...?

      Poista
  3. Ykköskuvassa on aivan ihana tunnelma! Hyvältä näyttävät myöskin nuo mustasaumaiset kaakelit sekä kylppärissä että keittiössä, vaikken minäkään olisi uskonut vielä jokin aika sitten pitäväni niistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä jännä juttu, miten se oma maku muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Mistähän sitä pitää jo kymmenen vuoden kuluttua. :D

      Poista
  4. Hei, noi mustat saumathan on tosi kivannäköiset! Pitäiskö harkita meidän uuden kodin kylppäriin? :) Siitä kun on muutenkin tulossa näillä näkymin mustavalkoinen. Muutenkin kolahtaa tämä koti, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti nyt nuo saumat harkintaan. Jotenkin ne tuo vähän särmää vaaleaan laattaan.

      Poista
  5. Kyllä tuo kylpyhuone kolahtaa eniten, vaikka kivoja on kaikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pyyhekoukkukin on aika hauska tuolla kylppärissä. Olisi tosi kiva nähdä tuollainen laatoitus livenä, että näyttääkö yhtä kivalta kuin kuvissa.

      Poista
  6. Näissä kuvissa muuten vaaleat kaakelit tummilla saumoilla kolahtaa minuunkin! En ole ennemmin hoksannut ajatellakaan niitä hyvännäköiseksi, automaattisesti on ollut eiei-reaktio. :D Aivan ihania kuvia kyllä! Joskus olen kyllä myös Alvhemissä surffaillut, enkä meinannut ollenkaan päästä sivuilta pois. Osaavat tuon stailauksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin olen joskus aiemmin ajatellut, mutta sopivat yhteen älyttömän hyvin. Ehkä se on vaan päässä ollut mielikuva jostain persikanvärisistä marmorijäljitelmälaatoista likaisentummalla saumalla. :D

      Poista
  7. Löysin tänään blogiisi ja törmäsin ensimmäistä kertaa ikinä tuohon Alvhemin työhuonekuvaan. Mietin pitkään, että miksi se on niin kovin tutun oloinen kuva, kunnes tajusin, että meillä näyttää vähän samalta. Tämä siis on tosiaankin täysin yhteensattuma! :D

    Kuva meiltä täällä: http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2012/09/this-is-where-magic-happens.html

    PS. Taidan lisätä blogisi lukulistalleni :)

    VastaaPoista