maanantai 26. elokuuta 2013

Vielä on...

Takana on viikonloppu mummolassa, johon mahtui paljon. Siihen mahtui viikon vanhan tyttövauvan tuoksuttelua, omenia suoraan puusta suuhun niin paljon kuin vatsa veti, sieniretki miehen kanssa vain ihan kaksistaan (ja muutama kymmenen hirvikärpästä :-X) ja yhden uskollisen ystävän viimeinen metsäretki. Mukaan mahtui siis onnen, inhon ja surun kyyneliä. 

Nyt ollaan taas palattu kotiin ja omaan arkeen. Tänään on pesty pyykkiä, puistoiltu ja kitketty rikkaruohoja. Istutusaltaat odottavat vielä lisää kasveja ja, että saataisiin siihen päälle sitten se kuorike. Helpottaisi huomattavasti, kun ei tarvitsisi rikkaruohoja kitkeä ihan samaan malliin. 

Saatatte muuten muistaa kun jossain vaiheessa ihastelin kuvia sellaisesta pikkukivillä päällystetystä pihasta. No eihän se jätä minua rauhaa, vaikka hyvin moni (minä mukaan lukien) oli sitä mieltä, että varmasti puhtaanapito on melko hankalaa, sillä lehtiä ja muuta roskaa on hankala saada pois kivien päältä. Toisaalta taas olisi oikein kiva kuulla, että onko joku joka on pihalleen tälläistä kivipäällystettä laittanut niin ollut valintaansa tyytyväinen?

Seuraavissa kuvissakin tuota kivipintaa vilahtelee, joten siitä aasinsilta. Muutenkin näissä kuvissa on aika ihanaa fiilistä. Tuollainen pihasuihku olisi kyllä niiiin kiva, saati sitten tuo poreallas. Onhan sitä kesää vielä vähän jäljellä, onhan...? 


Mukavaa uutta viikkoa!


Kuvat/images: Expressen

5 kommenttia:

 1. Sinua on täten heitetty haasteella: http://saakurkistaa.blogspot.fi/2013/08/haaste-uusi-kuvakulma.html :)

  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Hei.Kiva tuo kivi piha juttu.Mutta onhan niitä olemassa lehtipuhaltimia,niin saa sit pidettyä kivi osio siistinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vielä kun vaan osaisi päättää, että mihin tuollaista kiveä tahtoisi ja löytää se oikea paikka. :D Helpommin sanottu kuin tehty siis.

   Poista
 3. Meillä pihassa hiukan tuon tapaista pientä kiveä ja ainakaan havunneulaset ei lähde edes puhaltimella sieltä väleistä :/

  VastaaPoista