lauantai 18. tammikuuta 2014

Let them be little

Lastenvaatteissa tykkään tytöllä söpöistä vaatteista. Ei se välttämättä tarkoita sitä, että vaaleanpunaista pitäisi olla päästä varpaisiin tai joka vaatteessa pitäisi keikistellä Disneyn prinsessa, mutta se ei myöskään poissulje näitä vaihtoehtoja. Ensimmäisenä ehtona on kuitenkin aina se mukavuus. Tyttö kuitenkin itse rakastaa juuri sitä vaaleanpunaista, kaikkea röyhelöä ja juuri niitä prinsessoja, poneja, kissan-  ja koiranpentuja ja pupuja, niin kyllähän se saa näkyä myös vaatteissa. Tykkään siitä, että lapset näyttävät lapsilta.

Ihana Hanna Minimint:stä lahjoitti tytölle muutamia vaatteita ja ihastuin ikihyviksi Italialaiseen Dimensione Danza -merkkiin. Vaatteet ovat mukavia, tyttömäisiä, niissä on hyvä liikkua ja lisäksi ne ovat melkoisen cooleja. :) Tuossa tytön paidassa lukee muuten juuri passelisti, että 'Let them be little'.

Suosittelen lämpimästi kaikille tyttöjen vanhemmille ja varsinkin niille joiden kotona harrastetaan tanssia tutustumista tuohon merkkiin, jossa muuten tällä hetkellä Minimint:ssä on meneillään aika hurja ale. Itseasiassa ihan KAIKKI vaatteet on erittäin hyvin hinnoin alennettuna, jopa -70%, alessa mm. sellaisia merkkejä kuin, NuNuNu, Mini Rodini, Guess, Paul Frank, Duns, Billieblush

Niin ja ps. kuvat on kuvattu mummolassa, eli ei olla vaihdettu tyystin meidän kodin tyyliä. 


*postaus yhteistyössä Minimint:n kanssa

4 kommenttia:

 1. Kaunis asu pikku neidillä, tyllihameet on vaan niin ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyllihameet on IHANIA! Meiltä löytyy niitä jo melkoinen kokoelma. :D

   Poista
 2. Ihana prinsessa <3 Mä niin odotan et tätin mussukka vähän kasvaa ja pääsen ostelemaan sillekin tyllihameita :)
  Sulle olis myös haaste: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2014/01/kodista-kolmella-sanalla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos littleB! <3

   Mielestäni olen tämän haasteen joitakin aikoja sitten toteuttanut, mutta kiitos kun ajattelin minua! <3

   Poista