lauantai 17. joulukuuta 2011

Valkoisen kodin sydän

Seuraavaksi esittelyvuorossa lienee keittiömme. Minulle keittiö on todella tärkeä paikka sillä rakastan kokkausta. Tykätään molemmat miehen kanssa kokeilla uusia reseptejä ja yleensä ainakin kerran viikossa meillä on ruokana jotain jota ei ole aiemmin tehty. Siksi mielestäni onkin tärkeää sen lisäksi, että keittiö näyttää omaan silmään hyvältä niin se, että se on myös toimiva ja että sinne mahtuu hyvin parikin ihmistä kokkaamaan yhtä aikaa. Keittiön suunnittelemiseen käytimme todella paljon aikaa ja voi olla, että keittiösuunnittelijamme jo hieman sai harmaita hiuksia meidän takiamme, koska aina löytyi jotain lisättävää ja muutettavaa. ;)Pidän tosi paljon tuosta pitkästä ikkunasta keittiön välitilassa. Se tuo uskomattoman paljon valoa keittiöön ja työskennellessä siitä riittää valoa tosi paljon, tosin näin talvella ei paljoa auta kun ulkona säkkipimeää jo kolmelta. Tiskiallas meillä on erikoissyvä ja se on mielestäni myös tosi hyvä juttu, sillä sinne uppoaa helposti isotkin kattilat jos ei heti jaksa tiskailla ja siinä on tosi hyvä tiskailla isojakin astioita kun se on tarpeeksi tilava.Lisäksi pidän älyttömästi siitä, että liesi on saarekkeessa. On kiva seurata talon tapahtumia kun kokkaa. Meillä on lietenä tälläinen vaalea Boschin induktioliesitaso ja siitä ollaan tykätty tosi paljon. Enää en vaihtaisi tavalliseen keraamiseen lieteen, on tuo niin ylinopea ja helppo pitää puhtaana. Esim. vedenkeitin on aika turha kapistus, kun liedellä kattilassa vesi tulee paljon nopeammin.

Mikro ja uuni meillä on sijoitettu korkeaan kaapistoriviin, jossa on myös apteekkarinkaappi, side-by-side kylmäkaappi ja tason päällä rulokaappi, jonne saa kodinkoneet näppärästi piiloon ja helposti esille. Tästä rulokaapista tykkään myös tosi paljon, koska en halua, että pöytätasolla on liikaa koneita esille.


Boschin liesikuva: verkkokauppa.com

7 kommenttia:

 1. Oi, tää on niin ihana keittiö, suorastaan täydellinen! <3

  VastaaPoista
 2. On kyllä hieno keittiö. Karvaystävät sopivat hyvin sisustukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Upea keittiö, tuo koivutapetti on todella hieno ja hyvin oot saanut noita karvasiakin kuviin mukaan.

  VastaaPoista
 4. Onko tuossa Bosch:n keittotasossa miten suuri värisävyero valkoiseen tasoon verrattuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo ihan selkeästi on harmaa eikä valkoinen. Mielestäni kuitenkin sopii ihan kivasti valkoiseen tasoon. Ei hyppää silmille yhtälailla kuin musta liesitaso. Tottakai tuokin on makuasia, mutta itse olen ainakin ollut tähän tasoon hyvin tyytyväinen.

   Poista
 5. Mistä nuo teidän keittiön kaapit on? Tykkään kovasti tuosta tummasta mattapinnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suo anteeksi, että vastaan näin myöhässä. Meidän keittiön kaapit on ostettu Futuro-keittiöiltä. :) Itsekin tykkään tuosta harmaasta osasta tosi paljon.

   Poista