torstai 26. huhtikuuta 2012

Punajuurihörsellys

Pitkästä aikaa jotain ruokahörsellystä eetteriin. Ei ole juuri tullut tehtyä viime aikoina mitään, kun se jääkaappi ei edelleenkään toimi. :/ Tänään kävi korjaajat ja mielestänsä saivat kuntoon, mutta juuri äsken katsoin, että eipä ole lämpötila laskenut kumminkaan. Ei onneksi ota pattiin.

Saatiin sentään kavereilta lainaan sellainen miniminijääkaappi, johon mahtuu maitopurkki ja tytön ruuat, mut ei juuri muuta.

Eilen alkoi kuitenkin kaikki valmis tai puolivalmis etoa ja piti tehdä jotain itse. Tykkään paljon tästä ruuasta, koska se on tosi helppo valmistaa ja ei ihan perinteistä, mutta tosi maistuvaa.

Punajuuripyttis

Paketti esikeitettyjä punajuuria (löytyy vihannestiskiltä 500 g paketissa)
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 pkt Bratwurstia
aurajuustoa
pippurisekoitusta
suolaa

Pilko sipulit pieneksi ja kuullota ne paistinpannulla oliiviöljyssä. Lisää paloitellut bratwurstit ja paista bratwursteihin pintaan vähän väriä. Tällä välin voit kuutioida punajuuret. Lisää punajuuret sipulien ja bratwurstien joukkoon. Pyörittele punajuuria pannulla n. 5 min. Murusta joukkoon haluamasi määrä aurajuustoa (toimii kyllä ilman aurajuustoakin, jos ei siitä pidä, mutta mun mielestä sopii punajuuren kanssa mainiosti). Mausta suolalla ja pippurilla, suolaa ei tarvitse paljon lisätä, koska sitä on makkarassa ja aurajuustossakin.

4 kommenttia:

  1. Naaaam! Ihanan kuuloista ja näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on oikeasti kyllä hyvää ja helppoa arkiruokaa. Sopii karppaajallekin, ellei ihan tiukkislinjalla ole. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi kyllä testaamaan. Yllättävän hyvä makuyhdistelmä. :)

      Poista