lauantai 19. lokakuuta 2013

Tapettikaupassa

Olette ehkä saattaneet joissain vaiheessa huomata, että minä pidän erittäin paljon tapeteista. Meiltä kotoa löytyykin useita omasta mielestäni tosi kivoja tapetteja ja lisää voisi olla hyvinkin, jos vaan seiniä riittäisi. Joten voitte uskoa, että olin erittäin mielissäni päästessäni yhteistyöhön todella hyvän tapettivalikoiman omaavan alan yrityksen kanssa. Kuin sattuman kautta yritys on kotoisin samasta kaupungista kuin minäkin ja pääsin tutustumaan erittäin hurmaavaan yrittäjäpariskuntaan, jotka esittelivät minulle verkkokaupan valikoimaa paremmin. Voitte kuvitella, että menin aivan sekaisin toinen toistaan upeampia tapettirullia tutkiessani.

Tapettikaupan Katri kertoo yrityksensä synnystä seuraavaa: "Tapettikauppa.net on syntynyt tarpeesta löytää erilaista ja uutta tapettia, helposti ja vaivattomasti. Tapettikauppa on toiminut nyt noin kolme vuotta verkossa, ja tunnettavuus ja tapettivalikoima on kasvanut sen myötä. Edelleen missiomme on helpottaa oikean tapetin etsimisessä ja tarjota vaihtoehtoa muille - tapetti on tärkeä sisutuselementti." 

Mielestäni Katri on aivan oikeassa siinä, että tapetti on hyvin tärkeä sisustuselementti jonka yllättävän monet sivuuttavat ihan kokonaan tai ainakin yhdessä vaiheessa oli tälläinen tapetiton buumi menossa. Omasta mielestäni oikeanlainen tapetti luo huoneelle sen pohjan, josta muuta sisustusta voidaan lähteä rakentamaan. Toki kaikkiin koteihin eivät kovin räväkän värikkäät ja suurikuvaiset tapetit ehkä sovi, mutta yllättävän moneen. Onneksi tapetissa löytyy kuitenkin valinnanvaraa ja jokaiselle se sopiva tulee varmasti vastaan.

Tapettikaupan valtavaan valikoimaan kuuluu tapetteja mm. MissPrintiltä, Ferm Livingiltä, Graham & Brownilta ja Marimekolta. Itse ihastelin tällä kertaa lähinnä lastenhuoneen tapetteja, sillä olemme tulleet päätökseen vaihtaa neidin huoneen tapetin. Ei vanhassa tapetissa varsinaisesti vikaa ole, mutta kun se tuli alunperin valittua työhuoneeksi kaavailtuun ja sittemmin tytön huoneeksi vaihtuneeseen huoneeseen niin jotenkin se on alkanut tökkiä. Seuraavaksi näkyykin muutama oma suosikkini Tapettikauppa.net:n lastentapettien valikoimista. Mukana myös se oma valinta tytön huoneeseen, arvaako kukaan? ;)Lastentapeteiden lisäksi ihastelin MissPrintin tapetteja, sillä niissä on jotain todella kutkuttavaa. Jos meille vain johonkin sopisi lisää tapettia, niin mielelläni näkisin sen olevan joku näistä. Ihan ehdottomiksi suosikeiksini ovat kohonneet tuosta alemmasta kollaasista löytyvät ylhäällä vasemmalla oleva Mountais -tapetti ja sitten nuo aivan alinna olevat Little Trees -tapetit, joita muuten löytyy ihan hirveän monessa eri värissä.

Voin lämpimästi suositella teitä tutustumaan Tapettikauppa.net:n valikoimaan, mallistosta löytyy varmasti suosikki joka makuun. 


Kannattaa muuten pysyä kuulolla sillä huomenissa on yhteistyön merkeissä järjestetty jotain TODELLA kivaa teillekin! 

3 kommenttia:

  1. Jostain syystä itse vähän vierastan tapetteja. Kuvittelisin sen johtuvan tosin siitä että asun vuokralla enkä ole itse päässyt valitsemaan mitä seinille laitetaan. Tässä nykyisessä tapetit keittiötä lukuunottamatta ovat kuitenkin ihan kauniit ja siistit, mutat edellisen kodin tapeteista näen vieläkin painajaisia :D Nuo lastenhuoneen tapettikuosit olivat kuitenkin kaikki aivan ihania ja myös tuon alimmaisen kollaasin puut ja toiseksi alimmaisen kollaasin alarivin vasen ihastuttivat.

    VastaaPoista
  2. Mä rakastan myös tapetteja :) Tosin kovin räväkät ja kuviolliset alkaa mua kyllä kyllästyttämään, niinkuin on nyt reilun kahden vuoden aikana päässyt omassa kodissa käymään! Suunnitelmissa olis vaihtaa makkariin ta takkahuoneeseen tehoste seinän tapetit mut en oo viel löytänyt riittävän hienoja kun en oikeen ees tiedä mitä haluaisin :) veikkaan et teille tulee tytön huoneeseen tota Fermin (?) mis on tuo bambilamppu?! :)

    VastaaPoista
  3. hei kiitti vinkistä. tää tapetti asia on meillä todellakin ajatkohtainen ;)

    VastaaPoista