keskiviikko 27. elokuuta 2014

Meil on bileet

Jatketaan juhlaisalla aiheella tänäänkin. Sunnuntaina tosiaan juhlittiin niitä neidin 3-v synttäreitä mukavalla joukolla. Upeita lahjoja saatiin ja hauskaa oli. Mitään sen kummempaa teemaa ei meillä tänä vuonna noudatettu. Väreiksi valittiin tytön lemppareita, samoin tarjottaviksi. Tytön kanssa yhdessä tehtiin noita karkkisuklaakeksejä, jotka olivatkin tosi hyviä ja helppoja valmistaa. Noihin kivoihin popparilaatikoihin löysin kaavan aina niin ihanasta No Home Without You -blogista. Pompomeja väkertelin muutaman lisää ja muuten mentiin jo kaikella valmiiksi kotoa löytyvällä koristeella. 















Ensi vuodeksi sitten keräilläänkin ihan uusia ideoita! :)

14 kommenttia:

  1. Voi miten ihanasti olet laittanut! Aina toisten synttärikuvia katsellessa tulee sellainen olo, että toiset ne jaksaa panostaa... Pitäisi kai aktivoitua jo miettimään itsekin taas noita synttärihommia, meillä alkaa syksyn synttärisuma lähestyä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lyde! <3 Niin se aina on, että toisten juttuja katsellessa omat jutut ei tunnukaan niin kivoilta. Ainakin minusta tuntuu usein siltä. :)

      Meillä on tämä elokuu aina kovin juhlaisa kuukausi. :)

      Poista
  2. Hei! Onpas kivan näköistä, ei liikaa mutta sopivasti. :)

    Sitä vielä kyselisin, onko noiden kasvistikkujen kanssa tuolla lasissa jotain pohjalla? Ja jos on niin mitä?

    Suurkiitokset jos jaksat vastata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! <3

      Kasvistikkujen alla on tosiaankin jotain, eli siellä on valmiina hieman dippiä. Näin ei tarvitse erikseen dipin kanssa puuhailla ja sotkuakin tulee ehkä vähän vähemmän, kun se on tuolla jo valmiina. :)

      Poista
    2. Kiitos, on se kumma miten tällaista ei ole itse hoksannut... :) Tulee heti käyttöön lapsen synttäreille!

      Poista
  3. Kivan näköistä! Meillä kans lähestyy pojan 3vee synttärit. Saako noita tavallisia ilmapalloja jossakin täyttää vai oliko teillä täyttöpullo lainassa? Emma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma! :)

      Me haettiin pallot valmiiksi täytettyinä Tampereen Ilmapallomestareilta, vastaavia yrityksiä löytyy varmaankin ympäri Suomea. Itseasiassa heiltäkin saisi kotiin sellaisen täyttöpullon jolla tosiaan voisi pallot itsekin täyttää, mutta me on aina otettu pallot valmiiksi täytettyinä. En uskaltaisi itse olla palloja täyttämässä, kun oon vähän paukkuherkkä. :D

      Poista
  4. Kivan värikästä, mutta silti kokonaisuus toimii! Tuo kasvistikkujen mukijuttu dipin kera on loistava idea.. Kiitos siitä! Minäkin olen tehnyt noita samanlaisia "pokronni-kuppeja", kuten esikoiseni nelivuotis-synttäreillään niitä nimiä.. Ihkuja, ja pysyvät pystyssä toisin kuin sellaiset tötteröt! :)

    VastaaPoista
  5. Iloisen näköiset synttärijuhlat! :) Mistä saa ostaa noita mustia teksti viirejä?

    VastaaPoista
  6. Kivalta näyttää! Onnea pienelle sankarille! <3

    VastaaPoista
  7. Oi kuinka ihanan näköistä! Tuo kakku on <3

    VastaaPoista
  8. Ihania herkkuja!
    Mä niiiin tykkään tosta teidän tapetista♡. Näytin miehellenikin sun kuvia (ei eka kerta). Meidän tapettirullat on vieläkin pussissa ja laittamatta seinään. Jos sitten syksymmällä.. :)
    Ihanaa syksyä.

    VastaaPoista
  9. Nyt vasta löysin blogisi, kerrassaan ihania kuvia ja tunnelmia! Ja tuo keittiön puutapetti on aikas mahtava!
    Tervetuloa kurkkimaan myös meidän blogiimme www.kivitalourakointi.fi. Ihanaa syksyn aikaa!

    VastaaPoista
  10. Tosi ihanasti laitetut synttärit. Olet nähnyt paljon vaivaa, mutta varmasti on ollut vaivan arvoista sitten itse juhlissa. Mahtavat tarjoilut. Kivoja ideoita, kuten tuo vihannesdippi. Mahtavia kuvia.

    VastaaPoista