keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Hyvä hankinta

Yksi parhaimmista viime vuoden ja melkein voisin sanoa, että koko elämäni aikaisista sisustusostoksista on ollut tämä String työpöytäkokonaisuus. Tämä oli todella toivotto lisä olohuoneen ja eteisen välimaastoon. Meillä kun aiemmin työhuone oli yläkerrassa, mutta lasten ilmaannuttua taloon se jäi oikeastaan ihan käyttämättä, sillä enhän minä voinut päivällä karata yläkertaan, jos tuli pieni hetki aikaa istua koneen ääreen. Nyt kun työpöytä on tässä kaiken keskellä, niin tähän voi livahtaa aina silloin tällöin pienen vapaahetken ilmaannuttua ja on silti läsnä kaikessa. Lisäksi hyllykokonaisuus on todella kivannäköinen, se näyttää siltä kuin olisi aina kuulunut paikalleen ja on kuitenkin tarpeeksi huomaamaton, mutta ei mikään seinäruusu kuitenkaan. ;) Nyt työpöytä ei ole sellainen rumilus mikä pitäisi piilottaa katseilta ja kaikista tärkeintä tietenkin on, että olen oikein tyytyväinen hankintaani. 

 
Nyt näyttäisi Finnish Design Shopilla olevan 6.3 asti kaikki valkoiset String-osat -15% ja harkitsen kovasti hankkinsinko tuohon hyllyyni kaapin työtason alapuolelle. Sinne voisi kätevästi säilöä kaikki perheen tärkeät paperit samaan paikkaan ja helposti saataville, mutta katseilta piiloon. 

Lisäksi vähän houkuttaisi saada samaa sarjaa vähän jonnekin muuallekin, jos vain keksisin sille hyvän paikan. :D Löytyykö teiltä Stringiä ja millaisia kokonaisuuksia?


*sisältää mainoslinkin

19 kommenttia:

 1. Työpisteesi näyttää oikein kivalta. Meillä on stringiä koululaisten huoneissa. Ilmava kokonaisuus ja kaikki tarpeellinen mahtuu. Kiva, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäkin olen oikein tyytyväinen tähän työpisteeseen. Juuri sopivasti kaiken keskellä, mutta kuitenkin ei tunnu siltä kuin olohuoneeseen olisi raahattu työpöytä. Koululaisten huoneessa tämä olisi varmasti myös napakymppi. Minäkin olen vanhemmalle tytölle miettinyt, mutta tällä hetkellä huoneessa on niin paljon isoja leikkitavaroita, joten tilaa ei ole tarpeaksi.

   Poista
 2. Minä ostin juuri alesta meille kirjahyllyksi ne korkeat panelit ja siihen hyllyt. Tykkään tosi paljon! Haaveilen vielä joskus jatkavani hyllyä lisäosilla :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin kyllä tuo ale houkuttelisi aikalailla. Olen miettinyt hyllykköä myös tuohon olohuoneen tv-seinälle, mutta tv:n upotus hyllykköön ei oikein miellytä silmää... En voisi olla tyytyväisempi ja uskon, että sinäkin olet. :)

   Poista
 3. Ei se suotta ole klassikko. :) Tosi hyvältä kyllä näyttää, ihana tuo valosarja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kyllä klassikon tunnistaa, eikä vähiten siitä, että se on aina ajankohtaisen näköinen! :) Ja kiitos, valosarja on vuodentakainen alelöytö kodin1:stä.

   Poista
 4. Ihanan näköinen kokonaisuus! Kauniisti stailatut hyllyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Hyllyt elävät vähän sen mukaan mitä milloinkin tarvitaan, nyt olen innostunut värittelemään tytön kanssa ja suuri kynäpurkki on ilmestynyt hyllylle. Kotelot ja laatikot säilövät kivasti kaiken pikkusälän mitä ei halua avohyllyssä näkyvän. :)

   Poista
 5. Voi kuinka kaunis. Mulla on tämä keikkunut pitkään haavelistalla, saa nähdä jos vaikka sellaisen saisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on aika hyvä hetki hankkia, kun saa alella. Aloittaa voi pienelläkin määrällä ja kerätä lisää pikkuhiljaa. :)

   Poista
 6. Se perinteinen keittiössä oleva Pocket löytyy meiltä :) Kelpuuttaisin kyllä tuollaisen työpisteen kuin teillä, jos ei olisi työhuonetta olohuoneen yhteydessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tahtoisin keittiöön sen vähän isomman stringin seinähyllyn, mutta ei oikein ole paikkaa sille. :/ Selvästi himo kasvaa syödessä ja haaveilen myös jo olohuoneen tv-seinälle isompaa hyllykokonaisuutta, mutta toistaiseksi se on vain haavelistalla. ;)

   Poista
 7. Meiltä ei tuota löydy, mutta on kyllä hyvän ja tehokkaan näköinen tuossa ja se että on alakerrassa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksikin. ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on joo todella hyvä juttu, että sain tähän alakertaan tämän työpisteen rakennettua. Yläkertaan kun ei päivisin oikein ole asiaa pienten lasten kanssa puuhaillessa. Eikä nyt tarvitse keittiön pöytääkään varata läppärille. :D

   Ja olipa kiva kun liityit lukijaksi. Tulen varmasti käymään vastavierailulla blogissasi. :)

   Poista
 8. Onpa ihana työpiste sulla! Tuo String-setti on kyllä sellainen, että jos jossain vaiheessa joudutaan luovuttamaan työhuone lasten käyttöön, niin haluan juuri tuollaisen itsellenikin:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! <3 Tämä on kyllä ollut niin hyvä ostos, että suosittelen kyllä muillekin. Ja kyllä, meilläkin on entinen työhuone nyt siirtymässä tuon nuoremman käyttöön, kunhan ehditään/jaksetaan alkaa sitä paremmin remontoimaan. Nyt vaan on jotenkin energiat ollut aika vähissä, sitä loppuraskauden energiapiikkiä siis odotellaan malttamattomana! :D

   Poista
 9. Tosi tyylikäs! Ja ihanan kevyt! Itsekin tykkäisin tällaisesta setistä, mutta kolmella näytöllä ei ihan toimi. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :) Sepä se minuakin tässä viehättää, kun tämä on niin keveän näköinen. Sulautuu seinään niin ihanasti ja mikä kivointa, nyt on sellaista tasoa olohuoneessa käytettävissä mihin lapset eivät yllä. :D Eli pystyn tekemään jopa vähän asetelmia.

   Mutta joo, tuollaiseen "raskaaseen" työkäyttöön tämä ei varmaankaan sovi. Tälläisessä kevyessä surffailupuuhassa ja blogin päivityksessä kuitenkin aivan mainio. :)

   Poista
 10. Miten kasasit tuon😍

  VastaaPoista