keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kesämökkiunelmia

Haaveita on hyvä olla. Tänään minä haaveilen unelmien kesäpaikasta. Minun unelmieni kesämökki sijaitsisi keskisuuren järven rannalla mäntykankaalla. Mökkini olisi mieluusti aika moderni, tosin mummonmökkikin menisi, jos siihen kuitenkin olisi saatavilla tai siinä olisi jo valmiiksi nykyajan mukavuudet -> vesivessa ja juotava vesi, sekä sähkö (en liiemmälti nauti lomalla askeettisuudesta). Sisustaisin mökkini vaalean puun sävyillä ja valkoisella, ehkä ripauksella mustaa ja turkoosia. Mökissä olisi ISO terassi ja puusauna. Ranta olisi hiekkainen ja matala, ehkäpä siinä olisi vielä pitkä laiturikin.

Tälläinen mökki miellyttäisi mun silmääni erityisesti.

Kuva: Designtalo

Haluaisin panostaa myös mökin sisustukseen, sillä haluan silmienikin lepäävän lomalla. En tahtoisi mökilleni eriparisisustusta omista ja naapurin hylätyistä huonekaluista ja koriste-esineistä. En tarkoita, että kaiken pitäisi olla uutta, mutta kuitenkin tarkoin harkittua.
 


Vasemmalta oikealle, ylhäältä alaspäin:

Woodnotes K-tuoli, Design House Stockholm Lotus-myrskylyhty, H&M Home -kynttilä, Artek Aalto ritiläpenkki, Stelton termospannu, Secto Design Octo -valaisin, Muuto Wicker-leipäkori, Artek Baby Rocket -jakkara, Normann Copenhagen Heima -kynttelikkö, &Tradition Milk-valaisin, H&M Home sisustustyynyt

Kuvat: FDS ja H&M

Sitä lottovoittoa odotellessa...

Millaisia haaveita teiltä löytyy?

10 kommenttia:

 1. vähäks tollai mökki ois kiva! :D
  http://elina-aam.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Upea mökki ja kauniita sisustusesineitä! :) Ripauksella mustaa ja turkoosia maustettu valkoinen värimaailma on kyllä ihanan raikas ja sopii hyvin kesäkotiin.

  Oma unelmien mökkini olisi juurikin samanlainen, tai sitten se kaikilla mukavuuksilla varustettu mummonmökki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mä oon aina ajatellut, että jos mulla olisi tälläinen mökki niin sisustaisin sen just näillä väreillä. Ehkä ne vaan on niiin kesävärit, etten voisi muuta kuvitellakaan. :) Mukavuudet pitää olla mökilläkin, ilman pärjää, mutta kun ei taho. :D

   Poista
 3. Tämä sun teksti ois voinu olla suoraan mun kirjoittama! Siis niin samanlaisia ajatuksia! Joskaan en ole mikään vannoutunein mökki-ihminen, mutta tuollaisella mökillä sisuksineen mustakin jo ehkä sellaisen saisi ;) Ehkä juuri se mökkielämän askeettisuus puuttuvine mukavuuksineen (tarkoitan tällä juurikin mm. sisävessan, sähkön ja juoksevan veden puuttumista) on saanut musta vähän mökkeilyvastaisen -myönnän, että olen mukavuudenhaluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole oikein koskaan ymmärtänyt sen liian askeettisuuden päälle. Call me hienohelma, mutta en tahdo lomallani, jolloin juuri pitäisi rentoutua niin stressata ulkohuussista, vedenkannosta jne. Mulle kesämökkeily on rentoutumista varten. En mä silti mökillä tarvitse esim tv:tä, tietokonetta tai astianpesukonetta. Mukavaa huomata etten ole ainut, joka ajattelee näin. :)

   Poista
 4. Mäkin tykkäisin tällaisesta mökistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Odottelen vaan, että koska se loton pääpotti osuu kohdalle niin pääsen mökin laittoon. ;D

   Poista
 5. Ihana toivemökki! Ei välttämättä sitä, mitä ihmisille tulee sanasta mökki ensimmäisenä mieleen, mutta ainakin mun mielestä huomattavasti parempi vaihtoehto. Kyllä tuollaisessa kelpaisi kesäpäiviä viettää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä tosiaan se perinteisin mökki, mutta olis just mun mieleen! Kun nyt vielä vaan tulisi se KESÄ! :)

   Poista