tiistai 26. kesäkuuta 2012

Mansikkaa terassilla

En olekaan teille vielä esitellyt meidän terassille ilmestynyttä amppelimansikkaa. Mansikka ei tosin ole amppelissa vaan ZiggZaggin seinämallin istutuspussissa, jossa tilaa 3:lle kasville. Käväisin tälläisen istutuspussin ostamassa Huiskulan myymälästä, joka jälleenmyy ZiggZaggin tuotteita. Periaatteeltaan istutuspusseissa on sama idea kuin BacSaceissä, mutta hinta on huokeampi ja värejä löytyy rusken lisäksi myös harmaa, joka mielestäni sopii ainakin meille ruskeaa paremmin.

Toivotaan, että mansikat kukoistuksen lisäksi tuottavat myös runsaasti niitä herkullisia epähedelmiä. Minä kun en ole erityisemmin puutarhanhoitoa harrastanut, niin odotukset ei ole hirveän korkealla. 

Tällä viikolla, joko huomenna tai torstaina pitäisikin talossa tapahtua ulkopuolella jotain merkittävää. Siitä lisää, kunhan saadaan työt valmiiksi. Fingers crossed, että kaikki sujuu hyvin. Päivitystä tulossa siis lähipäivinä, jos kaikki vaan sujuu putkeen.

9 kommenttia:

 1. Mulla kans noita ZiggZaggin pusseja. Pidän niistä kyllä enemmän kuin BacSaceistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä niitä joku aika sitten ihastelin, kun jossain sisustuslehdessä niihin törmäsin. Sitten sinun blogissasi huomasin, kun olit kirjoittanut, että Nokialla on Huiskulan liike, niin me miehen kanssa pöräytettiin sinne hakemaan tuo. Eli kiitos sinulle tuosta Nokian liikevinkistä! :D

   Poista
 2. oi tosi kiva ja mulle uusi tuttavuus! taidanpa hankkia meillekin, mäkään en pidä niistä ruskeista :). ja hei mä kiinnitin huomioni tohon sermiin, missä pussit roikkuu! eli voisitko kertoa, mikä on noiden rimojen väli? :D
  täällä alkamassa saunaterassin näkösuojien nikkaroiminen ja alustavasti ollaan päätetty rimojen väliksi 2cm, niin kiinnostuin et mikä mahtaa teillä se olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä näitä ZiggZaggeja. Niissä ei kokoja ihan yhtä hyvä valikoima kun Bacsaceissa, mutta riittävästi kuitenkin. :)

   Meillä tuo rimojen väli on juurikin se 2cm. :D Mielestäni tuo on just aika passeli väli. Meillä oli pari laudanpalaa aina välikapulana ja se oli juuri oikean kokoinen ja sillä oli helppo tehdä tasaiset välit.

   Poista
  2. kiva kuulla! siinä raossa mekin sit pitäydytään :)
   laitoin sulle eilen meiliä!

   Poista
 3. Mistähän näitä saa? Onko kellään tietoa nettikaupasta, joka näitä myisi? Huiskulalla ei ole nettikauppaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva tietää tosiaan onko muita jälleenmyyjiä Suomessa kuin tuo Huiskula. Huiskulalla on 3 kuluttajille suunnattua liikettä, jotka sijaitsevat Nokialla, Salossa ja Turussa. Omani kävin nappaamassa matkaan tuolta Nokian liikkeestä. Harmi jos mikään näistä liikkeistä ei osu lähelle sinua.

   Poista
 4. Tein juuri tänään kokeeksi 110mm muoviputkesta mansikkapenkin poraamalla siihen 70mm reikiä ja kasvit niihin. Takoituksena tehdä 2 metriä korkea seinämä jonka ylpäähän sitten veden jakelu katolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa mielenkiitoiselta. Olisipa hauska nähdä kuva sinun mansikkaseinästäsi. :)

   Poista