maanantai 22. lokakuuta 2012

Flu

Kiitoksia teille rakkaat lukijat siitä, että myötäelitte raskasta viikonloppuani. Kyyneleitä ei säästelty, ilossa ja surussa. Viikonlopun raskaus kostautui sitten sillä, että tulin kunnolla kipeäksi. Tänään olen haahuillut 38 asteen kuumeessa ja hirvittävässä kurkkukivussa. Mulle ei juuri koskaan nouse noin kovaa kuumetta, vaan olen yleensä jo aika naatti siinä 37 lämmössä.

Tänään onkin kulunut useampikin muki lämpöistä glögiä.

valio


Illalla olisi vielä tarkoitus kokeille tälläistä rohtoa. Kerron sitten vaikuttiko tämä mitenkään. :)

Jos teillä löytyy jotain hyviä kuume/flunssarohtoja niin laittakaa vinkkiä tulemaan. Pienen lapsen kanssa kun tuo sairastaminen käy vähän raskaaksi.

--

I'm just having a proper flu. My throat is very sore and I have fever. :/ If you got any good flu remedies, please post them to me. :)

7 kommenttia:

 1. Voimia. Linkittämäsi rohto kuulostaa kyllä hyvältä taudintaltuttajalta.
  Itse luotan juuri hunajaa, jota nautin ihan sinällään, lisäksi alan popsia heti c-vitaamini tabletteja heti kun flunssa nostaa päätään.
  Pakuriteetä juon myös kipeänä, päivässä litran tai pari. Valkosipulia ja chiliä lisään kipeänä ollessani runsaasti ruokaani.
  Auringonhattu-uute auttaa ainakin minulla kurkkukipuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pakuritee onkin minulle ihan uusi tuttavuus. Täytyypä vähän googlailla, kiitos paljon vinkistä! :)

   Mulla kävi kerran hassusti auringonhattu-uutteen kanssa kun otin sitä kurkkukipuun. Kurkunpääni olikin tulehtunut ja tuo kirvelevä uute sai kurkun tuntumaan siltä kuin olisin yrittänyt niellä piikkipalloa. :D Sen jälkeen olen ollut sen kanssa vähän varovaisempi.

   Poista
  2. iik! No ymmärrän kyllä hyvin jos ei auringonhattu-uute maistu :) Sehän on nyt muutenkin todettu tutkimuksissa tehottomaksi flunssan hoidossa, mut minulla auttaa siihen kurkun kutinaan hetkellisesti.

   Poista
 2. Paljon voimia ja jaksamista surun keskellä! <3 Menetin keväällä mummani ja paappani kolmen kuukauden välein, joten tiedän miten raskasta rakkaan menettäminen on. Mutta aika parantaa, onneksi!

  Ja paljon tsemppiä flunssan selättämiseen! Meillä keitetään inkiväärijuomaa aina flunssan iskiessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 osannottoni myös sinulle! Voin vain kuvitella miten rankkaa on menettää rakkaitaan niin pienen ajan sisällä. :(

   Inkiväärijuomaa minäkin muuten keittelin. Se on hyvää ja lämmittää ihanasti! :)

   Poista
 3. Koita lämpösitä maitoa, johon tuoretta valkosipulia; oikee mummon superrohto!! Mut pahaa se on, pistä vaikka hunajaa joukkoon, et peittyy vähä se valkosipuli :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta vinkistä! <3 Ensikerralla kokeilen kyllä tätä, vaikka kuulostaakin melkoisen pahalta, mutta eiköhän se hunaja pelasta paljon. :)

   Poista