lauantai 27. lokakuuta 2012

Guestroom

Niin, se eilen kertomani iso paketti on nyt purettu ja koottukin. Aikamoinen urakka siinä olikin, hirrrvittävän monta osaa ja kohtaa. Lisäksi osa osista tuli ruuvattua ensin vääränlaisilla ruuveilla ja siinä valmista purkaessa vierähti sitten vielä tuplaten aikaa... No oppia ikä kaikki.

Sängystä puuttuu vielä patjansuojukset ja päiväpeite. Lisäksi koko huone on vielä hieman vaiheessa, mutta pikkuhiljaa edetään, babysteps. Matto ja verhot nyt ainakin uupuu ja uusi valaisinkin pitäisi kattoon hankkia. Palmukin pääsi vihdoin ulkoa sisälle ja mies kantoi sen nyt ensin tänne suojaan, mutta katsotaan parempaa säilytyspaikkaa sille kunhan ehditään. 


Selkänojaksi olen suunnitellut, että seinälle asentaisin verhotangon johon roikkumaan pari tyynyä. Joku teistä lukijoista sitä aikoinaan ehdotti ja minusta idea kuulosti mainiolta. Niihin tyynyihin pystyisi sitten helposti säilömään nuo vieraspeitot ja tyynytkin samalla. :)

Kattovalaisimeksi olen tänne kaavaillut vähän tätä Ikean Väte-plafondia. Ystävillämme oli tälläisiä ja minusta ne näyttivät hurjan kauniilta katossa. Valaisin on melko kookas sillä sen halkaisija on 72 cm.

Kuva: Ikea

Tästä vaihdoksesta kun nyt jäi tuo meidän edellinen vierassänky (Ikean Meldal) patjoineen joutilaaksi niin ajattelin, että josko myisin jotain kotoa löytyviä tavaroita tämän blogin kautta. Minun on pitänyt pienen ikuisuuden jo varata kirpputoripöytää, mutta sopivaa ajankohtaa ei ole oikein löytynyt. Kellarissa on laatikoittain kirpputoritavaraa joista voisin ainakin valikoituja juttuja laittaa tänne myyntiin. Myös jonkinverran huonekaluja ja isompia juttuja löytyy. Olisiko teillä kiinnostusta blogikirppikseen? What say you?


--

We bought this new daybed to our guestroom. It's very practical but still cute. It is sofa, single bed, bed for two and storage in one piece of furniture. Still the guest room isn't ready, it needs new ceiling ligt, some curtains and also some rug would be nice, but we are getting there in babysteps.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Millaista mattoa ja verhoja olet suunnitellut?

  Blogikirppikselle joo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin vethoiksi jotain tosi simppeliä ratkaisua. Huoneen tapetti on niin romanttinen, että minusta huoneeseen ei oikein sovi roikkuvat sivuverhot, tunnelmasta voisi tulla vähän turhan ällöromanttinen omaan makuuni. Mietinnässä siis tällä hetkellä joko ihan vain valkoiset rullaverhot tai laskos/vakelaskoskapat.

   Matoksi olen miettinyt pyöreää valkoista nukkamattoa. Kovin iso matto ei voi olla, koska sänkyä tullaan jatkossa availemaan varmaan jonkinverran, niin ison maton siirtely varmaankin kävisi hankalaksi. Ehkä huoneeseen sopisi myös pitkulan allinen puuvillamatto.

   Poista
 2. Ihanat tapetit! Mustat laskoskapat saattais toimia myös, mutta tulisko liian synkkä/pimeä? Mitä olet tykännyt tuosta Brimnes sängystä? Onko jämäkkä vai natiseeko paljon? Meille tarvitaan vierassänkyä ja tuo on mulla harkinnassa myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 mustat laskoskapat toimisivat varmasti, mutta itsekin hieman pelkäisin, että tuleeko huoneesta liian synkkä.

   Ainakin näin lyhyellä käytöllä tuo sänky vaikuttaa tukevalta. Ei natise eikä heilu mihinkään suuntaan. :)

   Poista