tiistai 20. elokuuta 2013

Mekko syyshäihin

Ihana Hanna Minimintistä muisti tyttöämme vaatepaketilla. Meillä on ensi kuun lopussa tiedossa syyshäät, johon neidille olisi joka tapauksessa pitänyt ostaa uusi juhlapuku, niin tämä yhteistyö ei olisi voinut parempaan saumaan osua.

Sain siis valita tytölle Minimintin ihanasta Billieblush-valikoimasta vaatetta ja ihastuin tähän tummansiniseen juhlamekkoon, jossa on kaksi kerrosta tylliä samettisydämillä ja edessä suuri rusetti. Jotta syksyinen juhlaeleganssi olisi taattu valitsin pukuun vielä tuollaisen ihan järjettömän suloisen Fluffy takin, joka on siis todella ihanan pehmoinen lyhyt karvatakki. Täydellinen siis tälläisten mekkojen kaveriksi.

Tytön mielestä mekko on prinsessatanssimekko ja kun mekko saatiin päälle piti musiikkien jytätä jo kovalla ja helmat hulmusivat. :)






Jos meillä ei olisi ollut tarvetta tälläiselle hienostelumekolle niin olisin ihan varmasti tahtonut neidille seuraavan kuvan asuyhdistelmän! Pikkutytöt, tyllihameet ja karvaliivit on aika vastustamaton yhdistelmä. <3


Billieblush Fluffy karvaliivi
Billieblush Lady Cat paita
Billieblush Tyllihame


Onko Billieblush teille merkkinä jo entuudestaan tuttu? Itse pääsin tutustumaan tähän merkkiin nimittäin vasta nyt ja sain selville, että Billieblush brändi on lanseerattukin vasta tämän vuoden keväällä. Saman ranskalaisen valmistajan muihin brändeihin kuuluvat mm. Chloé, Burberry, Little Marc Jacobs, Timberland, DKNY ja Boss, joten puhutaan melkoisen laadukkaista merkeistä.

Minimintin valikoima lisääntyi muuten juuri nyt loppukesästä ja valikoimista löytyykin huima määrä upeita lastenvaate- ja asustemerkkejä tuon Billieblushin lisäksi. Muutamia mainitakseni: Guess Kids, Maxomorra, Mini Rodini, Mini A Ture, Petit Nord, Duns. Joten 

Onko teillä syksyisiä juhlia tiedossa? Nyt kun neidille on jo täydellinen asukokonaisuus löydettynä, niin tuntuu, että äidin garderoobissa olisi yhden juhlamekon mentävä kolonen. :D



**Yhteistyössä Minimint-vaateliikkeen kanssa

16 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo mekko :) Vaatemerkkiin olen törmännyt jo useammassa blogissa ja näyttää varsin kauniilta nuo vaatteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! :) Minustakin tuo mekko on kyllä tosi ihana. Kiva, kun vaate on välillä myös vähän muuta väriä kuin se perinteinen pinkki.

      Poista
  2. Toi on niiiin suloinen yhdistelmä tuo mekko ja pehmoinen takki :)! Tuos vikas kuvassa tyttö on niin pikkuvanhan näköinen että..! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kyllä erittäin kiva yhdistelmä. :)

      Ihan totta, tuosta viimeisestä kuvasta tulee minulle mieleen Pikku Naisia. ;D

      Poista
  3. Oi, kaunis mekko! Meillä myös usein helmat vaan hulmuaa, kun tyttö 4 v. pyörähtelee prinsessamekoissaan:D

    http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! :) Mekko on kyllä kaunis ja vielä kauniimpi luonnossa kuin kuvissa.

      Tuo on kyllä jännä juttu, että miten näillä tytöillä on nämä helmat ja tanssahtelu niin yleistä. Tuskin meidänkään tyttö on ainakaan äidiltään saanut mallia mekoissa pyörähtelyyn. :D

      Poista
  4. Aivan ihana mekko! :)
    Onnea kovasti pienelle prinsessalle 2-v päivän johdosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos minttu! <3 Teillä tullaan kovaa vauhtia perässä. :)

      Poista
  5. Oi voi mikä suloisuus tyttönen! Ja ihana hamonen pikku-prinsessalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Tyttö on kyllä melkoinen äidin silmäterä! :)

      Poista
  6. Ihana mekko! Kyllä kelpaa neidin juhlia.

    Mulla muuten melkein sama kollaasi Billieblushista blogissani ;) Tyllihame ja pörröliivi olisi kiva yhdistelmä syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niipä muuten olikin! :D Samat jutut siis miellyttää molempia!

      Poista
  7. Niin kaunis mekko, ja tuo väri on ihana! Ostin tytölle aikalailla tuon värisen, tummansinisen Benettonin kaupunkitakin Stocmannilta, mutta hän ei suostu laittamaan sitä päälleen! Ei reagoinut mitenkään, kun kokeilin sitä ensimmäisen kerran päälle, joten otin laput pois. Harmitti aika vietävästi, kun ehdin ottaa laput pois ja kaikenlisäksi mies vielä nimikoikin sen! No, olen yrittänyt muutaman kerran suostutella pukemaan takin, mutta hän ei halua koska se on sininen. Ihmettelen vaan, kun hän halusi nimenomaan sinisen (vaaleamman) ulkoilupuvun, mutta se on kuulemma eri asia, kun siinä on tähtiä! :) Jos joku haluaa vilkaista takkia 3-4 vuotiaalle, niin se löytyy huuto.netistä tästä linkistä:

    http://www.huuto.net/fresco/kohteet/tyylikas-tummansininen-kaupunkitakki-tytolle-110-cm-benetton/278123787

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi! Minäkin vaan "innolla" odotan tuota aikaa kun äidin valitsemat vaatteet ei enää kelpaa päälle. Harmillista jos jää kauniita vaatteita käyttämättä sen vuoksi. Tuo teidänkin takki on kyllä erittäin ihana!

      Poista