maanantai 24. helmikuuta 2014

Namu

Sydän hyppäsi muutaman ylimääräisen hypähdyksen tämän asunnon keittiötä katsellessani. Yksinkertaista, kaunista, jotenkin samalla vanhanaikaista, mutta hirveän modernia. Kultaa, marmoria, tiililadontaa, vanhaa keramiikkaa ja vihreää.  
Me on tänään nautittu ihanien ystävien seurasta ja herkuteltu. Ihan nappi päivä siis. Ihana kun matkaan osuu välillä tälläisiäkin hyvänolonkausia.


Kuvat/images: alvhem

6 kommenttia:

 1. Mua ei tuo tiililadonta jostain syystä sytytä, mutta kaikki muu sitten sytyttääkin. :) Erityisesti vielä tuo ruokapöydän Thonet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen vasta suhteellisen hiljattain lämmennyt tuolle tiililadonnalle. En tiedä uskaltaisinko kuitenkaan sitä omaan kotiini asentaa, sillä pelkään, että silmä kyllästyy siihen äkkiä. Mutta, mielelläni sitä kyllä näissä kuvissa kuolailen. ;D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Jotenkin niin kivan yksinkertainen, mutta ei kuitenkaan ihan askeettinen. Tykkään!

   Poista
 3. Täältä blogista löytyikin vaikka mitä kivaa :) Woodsia ja Kiurujen yötä on meillekin tulossa. Kiva nähdä, mitä ne näyttää modernissa kodissa.

  Liityin seuraajien joukkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kaunis ja tervetuloa seurailemaan! <3 Woods ja Kiurujen yö oli mun pitkäaikaiset haaveet ja onneksi sain ne kotiin toteutettua. Eivät kyllä kyllästytä yhtään! Eli voin todellakin suositella. :)

   Poista