torstai 15. toukokuuta 2014

Tunnistustehtäviä ja inspiraatiota

Piiitkästä aikaa pientä asuntoinspiraatiota. Selailin huvikseni nettiä ja päädyin Stadshemin sivuille. Ensin katsoin vain, että ihan kiva asunto, mutta. Noh jokin kuvissa kuitenkin veti puoleensa ja pienen tarkastelun jälkeen löytyikin aika monta oikein kivaa juttua. Teillekin olisi tarjolla muutama tunnistustehtävä. 

Aloitetaan olohuoneesta, tunnistaako kukaan tuota sohvapöytää? Tai tuota kattovalaisinta, sen olen kyllä useammassakin sisustuskuvassa nähnyt, mutta en tiedä siitä mitään sen paremmin.
Tässä kodissa on pikkuruinen lastenhuone, joka on sävytetty aika kivan poikamaiseksi, vetämättä sitä kuitenkaan millään tapaa ylitse. Ensin olin katsovinani, että Ikean Expedit hyllykköhän se siinä, mutta tarkempi tutkiskelu osoitti sen vääräksi. Pidän paljon hyllykön hieman epämääräisen kokoisista kolosista. Tunnistaako joku siis tätä hyllyä? 

Täytyy todeta, että vaalean ja tumman vuoropuhelu toimii tässä stailauksessa todella hyvin. Kirkkaita värejä ei ole unohdettu ja tuoreet kukat, sekä viherkasvit luovat kodinomaisuutta. Täytyy myös ihmetellä sitä, että miten tuo keittiön taso näyttääkin niin hyvältä vaikka se on todella täynnä tavaraa...? Yleensä kun omaa tasoa katselee niin sen paremmalta se näyttää mitä vähemmän siinä on mitään. Ehkä sillä on silti vissi ero onko tasolla pyörimässä kymmenen erilaista leipäpussia, latureita, tyhjiä juomapulloja ja viikon postit vaiko sittenkin kaunis sommitelma. ;)


Kuvat/images: Stadshem

9 kommenttia:

 1. Todella viihtyisää! Tunnistustehtävissä en osaa auttaa, mutta sohvapöytä ja pojan huoneen kaappi ovat kyllä kivoja. Kivasti sekoiteltu eri juttuja, pisti silmää esim. festivokynttilöiden lajitelma, muuten niin erityylisessä pöytäryhmässä. Niin ja ihanat ikkunat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidin juuri kovasti tässä asunnossa tuosta tyylien sekoittelusta, joka oli erittäin onnistunutta. Ja todellakin, ikkunat ovat IHANAT! :)

   Poista
 2. Ihana koti, kiitos inspiraatiosta! Pöytä saattaisi olla Asplundin tati, muista ei hajua:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpäs muuten onkin. Jostain tuo pöytä oli tuttu, mutta en vaan saanut päähäni, että mikä se on. Kiitos! :) Hinta vaan on aika huima, joten haavelistalle vain.

   Poista
 3. Tunnistaako kukaan tuota "kahvasta" roikkuvaa peiliä lipaston päällä? Todella inspiroiva koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota samaa peiliä minäkin jäin miettimään, vaikkakin unohdin sen tästä postauksesta. Olen jossain muuallakin nähnyt samanlaisen, mutta valmistajasta ei minkäänlaista hajua. Se on todella hieno!

   Poista
 4. Tuo valaisin taitaa olla cotton lamp, sellainen löytyy ainakin www.housebyf.fi minuakin kiinnostaisi tuo musta peili..oon nähny kuvissa sisustuslehdissä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos valaisimen tunnistuksesta! :)

   Samoin minuakin kiinnostaa tuo peili. Unohtui vain omasta listasta. :) Toivotaan, että joku sen vielä tunnistaisi.

   Poista
 5. Ekan kuvan lamppu on Ay Illuminaten Cotton lamp. Noitahan on parissa eri koossa, veikkaisin Z2:sta :--)

  http://www.ayilluminate.com/
  http://www.artilleriet.se/shop/belysning/#z2-cotton-lamp

  VastaaPoista