keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kuvasta tauluksi

Piti tosiaan tämä postaus saada julkaistuksi jo viime viikonlopun aikana, mutta helle sotki kuviot ja lähdettiin viilentymään Flamingo-kylpylään ja sieltä sitten suoraan mökille. Vaikka lämpö niin ihanalta tuntuukin, ei se  näin sisätiloissa ole kovin miellyttävää. Mutta, palataanpa siis itse aiheeseen.

Sain todella kivan yhteistyöehdotuksen PhotoBoxilta ja pääsin testailemaan heidän omista kuvista luotavia canvastauluja. Meillä on nimittäin ollut todella pitkään suunnitteilla teettää A:n 1-v kuvista hieman isompi kuva ja nyt sellainen meille saatiin. Samalla asennettiin olohuoneeseen jo pitkään suunnitteilla olleet tauluhyllyt ja nyt siis kelpaa asetella kuvia esille.

Astetta kivemmaksi tämän yhteistyön kuitenkin tekee se, että saan tarjota myös TEILLE blogini lukijat tuollaisen canvastaulun koossa 20x30 cm. Canvastaulun saavat siis PhotoBoxin ensitilaajat, jotka luovat asiakastilin TÄMÄN linkin kautta. 

Ja mikä se PhotoBox sitten oikein on? PhotoBox on Euroopan johtava personoitavien kuvatuotteiden verkkokauppa yli 30-miljoonalla jäsenellään. Laajasta tuotevalikoimasta löydät perinteisten digikuvien lisäksi kuvakirjoja, suojakuoria puhelimeen/ iPadiin, sisustustauluja, julisteita, kalentereita ym. - nämä kaikki voit muokata haluamiksesi omien kuviesi avulla. Yksilöitävien kuvatuotteiden avulla erotut eduksesi ja luot persoonallista tunnelmaa sisustukseen. Kuvatuote, jonka voit muokata näköiseksi on myös erinomainen lahjaidea. Esim. laadukkaaseen kuvakirjaan tallennat yhteiset muistot, mikä taatusti ilahduttaa ystäviä ja perheenjäseniä. PhotoBoxilta tilaaminen käy näppärästi netissä ja laajasta maksutapavalikoimasta voit valita itsellesi sopivimman.

PhotoBoxilta sis löytyy melkoisen kattava valikoima kaikkea mitä valokuvista vain pystyy valmistamaan näiden canvastaulujen lisäksi. Canvastauluistakin olisi ollut mahdollista luoda kivoja kollaaseja useimmista kuvista alla olevan kuvan mukaan, mutta päädyin sitten kuitenkin vain tälläiseen perinteiseen yhden kuvan tauluun.


Käykääpä nyt siis testailemassa palvelua ja lunastamassa tuo oma canvas-taulunne tästä linkistä ja saa vinkata siis kaverillekin! :)

7 kommenttia:

 1. Nämä ovat kivoja. Meillä teetetty olohuoneen seinälle mustavalkoiset lasten kastekuvat, sekä hääkuvamme.

  VastaaPoista
 2. Oijoi, kiitos tästä! Lähti meillekin oma taulu matkaan :) Tuo sinun taulusi on ihan super-söpö! Voi juku, että on täydellinen kuva <3

  VastaaPoista
 3. Hei! Kysymykseni ei liity tähän postaukseesi, mutta olen ihaillut blogissasi keittiönne tammista ruokapöytää. Mistä olette sen hankkineet?

  T: Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen kovasti viivästynyttä vastausta, mutta tämä bloggari on viilettänyt kesälaitumilla ja palailee nyt pikkuhiljaa arkeen.

   Keittiön ruokapöytä on itseasiassa kierrätysteakia. Se on hankittu Iskusta ja mielestäni on edelleen heidän mallistossaan. Pöydän nimi on Airisto, mutta siinä näyttäisi nykyään olevan hieman erilainen jalkaosa, muistaakseni silloin kun ostimme pöytämme oli valittavissa kummalla jalalla sen haluamme.

   Poista
 4. Onko tuo kuva Piritta Lipiäisen ottama? Pakko kysyä kun toi tausta"miljöö" näyttää niin tutulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tunnistettu! :D Pirittan ottama kuvahan tuo on. Enemmän neidin yksvee kuvia näet täällä, jos kiinnostaa: http://omavalkoinenkoti.blogspot.fi/2013/02/kuvat-seinille.html

   Poista
 5. Mulla on ollu mietinnässä canvastaulu omasta kuvasta jo pidempään. Täytyypi tsekata onko tuo tarjous viellä voimassa, Kiva blogi sulla muuten ja kaunis koti :)

  VastaaPoista