tiistai 25. marraskuuta 2014

Hipihiljaa

Tänään vietin kotona rauhallisen aamupäivän, kun isompi tyttö oli kerhoilemassa ja pienempi nukkui päiväuniaan. Harvinaista herkkua tälläiset hetket vain yksin kotosalla. Mitenkäs muuten se tulikaan käytettyä kuin kuvia kuvaten. Pienen hetken koti oli siisti ja lelut laatikoissaan. Nyt taas näkymä on jotain ihan muuta. Joululaulut soivat silti edelleen ja kynttilöissä on tuli, kotona on hämäränhyssy - mukavaa. 

Joulu hiipii salakavalasti hipihiljaa meidänkin kotiin. Pieniä hankintoja on tehty ja vanhoja suosikeita kaiveltu laatikoistaan esille. Koristevalot piristävät mieltä tässä pimeydessä ja niitä onkin ripoteltu vähän sinne ja tänne. Kynttilätkin saavat hetken palaa, kun ei tarvitse vielä nuorimmaista varoa, vanhempi osaa onneksi aika hyvin jo varoa. Jouluun meillä valmistaudutaan pehmeän metsänvihreän, kuparin ja puunsävyissä, ehkä sitten lähempänä h-hetkeä lisätään vähän punaista. 


2 kommenttia:

 1. Voi itku kun on tullut pitkä tauko tänne kommentoinnissa! Siis en ole viime aikoina juuri ehtinyt lukemaan ollenkaan toisten blogeja, hyvä kun omansa saa pysymään pystyssä :) Mutta nyt pikkuhiljaa yritän taas palata lukemaan. Selasin joitakin sinun aiempia postauksia ja siellähän se pikkuneitikin oli :) Täällä juuri opittiin ryömimään ja hampaita on jo viisi! 6kk tuli täyteen viikko sitten.

  Teillä on kyllä kaunista ja aivan ihanat värit joulun odotuksessa! Meiltäkin löytyy pienesti kuparia, mutta tuota vihreää vain havuista joita on asetelmissa. Mutta näyttää kyllä kivalta teillä, voisin harkita meillekin! Mukavaa viikon jatkoa! ♥

  VastaaPoista
 2. No sama juttu on vähän itsellä, että ei ole paljon aikaa jäänyt omallekaan blogille, saati sitten sille, että olisi ehtinyt kommentoimaan muiden blogeja. Pikkuhiljaa täältä kuitenkin palaillaan takaisin ihmisten kirjoihin. ;)

  Meillä tuli kaksi hammasta läpi vähän reilu viikko sitten. Teillä onkin sitten puskettu pieniä helmiä oikein urakalla. :D Meillä tyttö tänään ollut vähän kiukkuinen ja tunkee suuhun kaikkea, että vähän tässä mietiskelen mahtaako meillekin niitä olla tulossa lisää... Olisi saanut nyt vähän taukoa pitää välillä. Meilläkin mennään jo tosi kovaa, parisen viikkoa sitten hoksasi ryömimisen ja nyt jo puolittain konttaa! :D 6kk tulee täyteen viikonloppuna.

  Minäkin olen havuja haaveillut meille, mutta taidan käydä niitä haalimassa vasta viikonloppuna mummolan metsistä. :) Havunvihreä sopii niin kauniisti talveen! Ihanaa viikonjatkoa myös teille! <3

  VastaaPoista