keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Jouluisia kuvia seinälle?

Kuten jo kerroinkin kävimme tyttöjen kanssa sunnuntaina joulukorttikuvauksessa Piritta Lipiäisellä. Viime vuonna myöhästyin hitusen ajanvarauksesta ja ei sitten päästy ollenkaan, mutta tänä vuonna olin heti kärppänä valmiina varaamassa aikaa, Kyllä kannatti, vai mitä?!Aww....

Mä vähän luulen, että on pakko teettää tyttösistä joulukorttien lisäksi myös isompi kuva seinälle ripustettavaksi. <3 Kumpi olisi valintasi?


Kuvat: Piritta Lipiäinen

9 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Seinälle mä valitsisin ehkä tuon värillisen.

  VastaaPoista
 2. Vaikea valinta kumman seinälle valitsisin :) Ehkä tykkään enemmän kuitenkin tuosta alemmasta kuvasta, koska siinä huokuu sellainen läheisyys ja välittäminen :) Hankalia tällaiset kysymykset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo alempi kuva on kerrassaan ihana! Isosisko niin kovasti tahtoo varmistaa, että pikkusisko on tiukasti sylissä. <3 Ja tosiaan on hankalia, itsekään en millään tahdo osata päättää!

   Poista
 3. Mukavaa, että kävitte! Teillä on niin ihanat tytöt :).
  Ja voi miten ihania juttuja täällä sun blogissa on...

  VastaaPoista
 4. Ihanat pikku-murut <3 t. Tarja :)

  VastaaPoista
 5. Upeita ovat Pirittan kuvat. Meidänkin neiti jo 6v oli tuolla kelkalla ja ihanasti onnistui kuva. Menee vielä joulun ylikin, kun värit ovat niin hillityt. Kumpi vaan suurennokseen noista. Ihania! :)

  VastaaPoista