tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kolmen terassin päiväuni

Meillä tytöt kevään ensimmäisessä flunssassa... Noh eipä onneksi ole mikään upea keli, joten voidaan viettää kuumepäivää ihan hyvillä mielin täällä sisätiloissa. Itselläni tiedossa pitkään odotettu reissu hyvän ystävän kanssa Tukholmaan ensi sunnuntaina, joten täällä todella toivotaan, että flunssa ei pääse iskemään minuun. Seuraavaa reissua ihan vain aikuisten kesken saisinkin odotella varmaan hieman pidempään... 

Sadepäivän iloksi pientä nettisurffailua ruotsalaisten asuntovälitysten sivustoilla, eikä turhaan taaskaan. Alvhemistä löytyi niin mielenkiintoinen kohde, joka sai omat aivonystyrät hyrräämään sillä tavalla, että huh huh. En tiedä harrastaako kukaan muu teistä sitä, että katselee asunnon kuvia ja pohjia ihan sillä mielellä, että mitä minä tekisin toisin tai mihin sijoittaisin kalusteet, jne..? Sinällänsä asunnon tyyli ei puhutellut minua kovinkaan, mutta puitteet ja pohja kylläkin. Tosin nuo kierreportaat ja koko seinän korkuinen avohyllykkö olohuoneessa ovat mielestäni tosi kivat (pölyjen pyyhkiminen tuosta hyllyköstä ei sitten niinkään). Tässä asunnossa ei ihan hirveästi haittaisi, että ei ole omaa pihaa, sillä sitä on korvaamassa kolme (!) terassia, hurjasti luonnonvaloa ja korkeaa tilaa. 

Kuvat/Images: Alvhem

Miten ihana idea tuo parveke makuuhuoneen yhteydessä, olohuoneessa ja keittiössä. Aurinkoisen paikan mukaan taloa pystyy vaikka kiertämään ympäri ja aina on sopiva paikka makoilla, joko varjossa tai auringossa (jos siis se aurinko ylipäätään paistaa). 

3 kommenttia:

  1. Wau! Tuo luonnonvalon määrä on ihan mieletön, tuo olisi kyllä niin unelma koti kaikin puolin :)

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitos näistä. Ollapa tuollaiset terassit omassakin kodissa.

    VastaaPoista
  3. Kaunis koti! Tuo terassi on kyllä kaunis!

    VastaaPoista