tiistai 24. heinäkuuta 2012

Home sweet home

Otin tänään kuvia meidän alakerrasta vähän isommassa mittakaavassa kuin yleensä. Kerrankin oli riittävän siistiä siihen puuhaan. Tälläistä meillä tänään.





Nyt kun talo on puunattu, niin mitä sitä keksisi huomiseksi...?

46 kommenttia:

  1. Vau! Onpa kiva nähdä laajempaa kuvaa, hahmottaa ihan uudella lailla. Teillä on todella tyylikästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Se on kyllä totta, että tälläisistä kuvista hahmottaa ihan eri tavalla kokonaisuutta, kuin pienemmistä yksityiskohtakuvista.

      Poista
  2. Samaa mieltä, mukava nähdä vähän laajempaa yleiskuvaa kotoanne. Kauniilta näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli tosiaan kiva ottaa vähän laajempia kuvia, kun oli siistiä. Yleensä aina jossain joku rojukasa lojumassa.

      Poista
  3. Kiva tosiaan nähdä vähän laajempaa kuvaa! Tosi kaunis ja tyylikäs koti teillä! Meillä on harkinnassa sittenkin laittaa keittiöön valkoiset tasot. Onko teidän tasot mitä materiaalia ja mistä hankittu? Miten ovat kestäneet arjessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 mä oon tykännyt tosi paljon valkoisista tasoistamme. Meillä tasot on Coriania ja keittiöliikkeen kautta hankitut. Tervastaso taisi olla yritys mitä kautta tulivat. Muuten ovat kestäneet aika hyvin, mutta hieman ovat jo naarmuuntuneet. Pinnan toki voisi hioa uudelleen niin naarmut katoaa samalla.

      Poista
  4. WOW... siis todella upeaa. Kumpa minäkin voisin ottaa sen yhden kuvan asunnostani (siihen se meinaa melkein mahtuu)

    VastaaPoista
  5. Oi mahtavuutta! Onko kotianne koskaan esitelty missään sisustuslehdessä? Ainakin olisi ainesta siihen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle ihana! :) ei ole toistaiseksi vielä esitelty missään, ehkä myöhemmin kuitenkin jotain juttua tulossa. ;)

      Poista
  6. Tosi kaunista! Erityisesti tuo takka pisti hyvällä tavalla silmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Takasta tykkään minäkin, on ihan itse suunniteltu. :D tosin, se odottaa vielä viimeistelyään, jotta päästäisiin käyttään muutakin kuin kynttilöitä. :/

      Poista
  7. Mielettömän hienon ja kivan näköistä teillä! Tykkään ihan joka kohdasta! Lisää näitä kuvia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen! <3 olisipa muulloinkin yhtä siistiä niin voisi ottaakin. :)

      Poista
  8. Arvaappa monestiko olen ehtinyt jo kauhistella sitä tosiasiaa, että tämä remottikin loppuu joskus, ja sitten ei enää menekään kaikki vapaa-aika joko fyysisessä työssä tai nettisurffailussa ja tavaran metsästyksessä... Mitä sitä sitten tekee kaikella sillä vapaa-ajalla?? :)

    Ihanan näköistä teillä!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Mä tunnustaudun kanssa kuuluvani siihen ihmisryhmään, jolla pitää aina olla jokin projekti meneillään. Valitettava tosiasia, että en vaan osaa olla ja nauttia tuloksista ainakaan kovin pitkään...

      Poista
    2. Pakko muuten vielä erikseen kehua tuota olohuoneen pöytää! Sopii kuin nenä päähän tuohon valko-harmaaseen ympäristöön tuoden lämpöä ja väriä. Ihanata!

      Poista
    3. Kiitos sinulle! <3 Pitkään etsiskelin oikeanlaista pöytää, mutta en sellaista mistään löytänyt. Oli tietysti se tietynlainen malli päässä, eikä sitä sitten löydä kun etsii. Vihdoin Iskussa iski silmään tuollainen penkki ja yhdistettiin kaksi penkkiä ja kas meillä oli pöytä. :D Halusin jotain luonnollisen ja lämpimän väristä kaiken valkoisen ja harmaan seuraksi. Kyllä se pehmentää yleisvaikutelmaa aika tavalla. :)

      Poista
  9. Upean näköistä, wau! Sinulla on todellakin taito sisustaa! :)

    VastaaPoista
  10. Upean näköistä! Mikä tuo seinän sävy on tossa vikassa kuvassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 seinän sävy on Tikkurilan 618x. Ollaan tykätty tosi paljon tuosta sävystä, se on niin neutraalin vaalea, mutta valkoiset kalusteet tulee sitä vasten tosi kivasti esiin.

      Poista
  11. hauskaa nähdä kotia enemmän kokonaisuutena, teillä on kaunista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! :) meillä tuo takan päällinen on sellainen ongelmakohta johon aina kertyy sitä romua, että näitä kuvia ei usein saa otettua. Tarvis yrittää keksiä joku ratkaisu siihenkin. :)

      Poista
  12. Voi miten ihana koti, ja hieno liesituuletin :) Lisää tämmösiä kuvia ;) -Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija! :) Pitää yrittää kuvailla samalla tapaa vähän useammin.

      Poista
  13. Upean näköistä! Mitkäs on nuo mustat jakkarat keittiössä? :-)

    T Roni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! <3 Mustat jakkarat on Ikean Dalfred baarituolit. Haeskelin tosi pitkään baarituoleja meille, mutta oikeanlaisia ei tuntunut löytyvän, sitten sattumalta nämä osui silmiin ja ihastuin. :)

      Poista
  14. Aivan upeaa, nää kuvat saa mut ihan kateudesta vihreäksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Oona! <3 Ei kannata vihertyä, teillä on ihan yhtä upeaa! :)

      Poista
  15. Aivan IHANA alakerta! Ja keittiö - upeesti mustaa ja valkoista. Sulla on tosi hyvä sisustusmaku :)

    VastaaPoista
  16. mä olisin kysynyt mistä tuo matto olkkarissa? varmaan tullut jossain vastaan.. mulla on samasta kuosista villatyyny (koko n.60*60?). Kaunista teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matto on alelöytö Iskusta. Siellä oli samanlaisesta kankaasta silloin tyynyjäkin myynnissä. En vaan tiedä kuuluuko enää nämä Iskun valikoimaan. Olen tykännyt tuosta maton värityksestä ja kuosista tosi paljon. Ikean blogimattoa pitkään haaveilin, mutta kyllästyin odottelemaan kun sillä oli saatavuusvaikeuksia ja nyt en sitä enää ostaisikaan, kun tää kuosi on voittanut sydämen. :D

      Poista
  17. Hei!
    Olisin kysynyt tuosta valkoisesta liesitasosta, että minkä merkkinen se on? Meille asennettiin uuteen kotiin valkoiseen tasoon Boschin valkoinen induktiotaso ja olen todella pettynyt siihen, sillä se näyttää valkoisessa tasossa aivan siniseltä:(

    Harmittaa vietävästi, no, onhan se vaaleampi kuin musta, mutta ei kyllä ollenkaan valkoinen. Täysin valkoisessa keittiössä näyttää minun silmääni ikävältä( siis se meidän keittotaso)

    Tuskimpa ottavat Gigantissa asennettua tuotetta vastaan enää.

    Mekin rakennamme Tampereelle:)
    t. Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No itseasiassa meillä on myös Boschin induktiotaso. Eihän se tosiaan ole ihan valkoinen, itselleni ei kuitenkaan sävystä ole koskaan tullut sininen mIeleen vaan olen sen aina mieltänyt vaaleanharmaaksi. Me tosin tiesimme tasoa ostaessamme, että se on harmahtavan vaalea, sillä olimme sen nähneet luonnossa ennen ostopäätöstä. Tosi ikävää jos taso oli teille pettymys. :(

      Minä kyllä uskon, että tason palauttaminen on vielä mahdollista. Ota ihmeessä yhteyttä mahdollisimman nopeasti Giganttiin. Toivottavasti saatte hyvää asiakaspalvelua.

      Mihin päin Tamperetta teidän talonne valmistuu?

      Poista
  18. Hei taas!

    Olipa sinulla nopea vastaus, kiitos siitä:)'

    Itse asiassa kyllä minäkin tason näin luonnossa etukäteen, mutta se taisi olla mustaa plytätasoa vasten joten siinä se kyllä näytti ihan valkoiselta. Ja toisekseen, meille on tulossa valkoinen uuni ja siinä on lasipinta sellaista puhtaan valkoista.

    Kun liesitaso oli asennettu, sanoin miehelle, että tuosta tulee upean näköinen kun poistetaan tuo sininen suojamuovi. Kun sitten aloin poistamaan tuota "muovia", ymmärsin, ettei siinä muovia olekaan;(

    No, uskon, että pidämme kuitenkin tason, onhan se tosiaan mustaa vaaleampi;) Meille on tulossa Blancon valkoinen komposiittiallas, saapa nähdä minkä väriseltä se näyttää valkoisen tason kanssa!( niin, ja tämän sinisen keittotason) No, tästä altaasta minulla kyllä on etukäteen tiedossa, että se on sellainen vaaleanharmaa eikä valkoinen.

    Onko teidän tasot muuten vähän kiiltävää? Komposiittia? Jotenkin tuo pöytätaso sopii teillä paremmin kuin meillä keittotason kanssa, meillä siis mattataso, peruslaminaattia.

    Olen löytänyt blogisi vasta äskettäin, mutta paremmalla aikaa on kyllä siihen tarkoitus tutustua, sisustus makusi näyttää hyvin paljon samalta kuin omani.

    Me rakennamme Muotialaan, muutamme parin viikon päästä.

    t. Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti taso on näyttänyt valkoisemmalta mustaa tasoa vasten. Valaistuskin kyllä vaikuttaa aikatavalla tuohon väriin.

      Meidän taso on himmeäpintaiseksi hiottua Coriania, myös allas on samaa materiaalia ja jatkuu tasosta saumattomasti, vain altaan pohja on rosteria. Onko teidän tasonne väri aivan paperinvalkonen vai vivahtaako kermaan? Ajattelin, että sekin voi vaikuttaa tuohon lieden sinisyyteen.

      Me asuimme ennen tätä taloamme ihan samoilla nurkilla rivitalossa. Tosi kivaa aluetta ja niin lähellä kaikkea. :)

      Niin, ja oikein paljon onnea uuteen kotiin! <3

      Poista
  19. Kaunista on.. Onko tuo valkoinen keittotaso pysynyt valkoisena, vai onko tummunut levyjen kohdalta käytössä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelen, että vastaaminen vähän venyi. Viestisi meinasi ihan hautautua noiden arvontaviestien alle.

      Keittotaso on kyllä säilyttänyt värinsä juuri sellaisena kuin se on ollutkin, eli ei ole tummunut. Induktioliedellä on mielestäni paljon hankalampi saada mitään kiehumaan levyyn kiinni. Ja tosin kyllä olen aina säännöllisesti sitä puhdistellut lasipinnoille tarkoitetulla puhdistusaineella.

      Poista
  20. Heippa, erittäin kaunis,harmooninen ja tasapainoinen koti <3
    Mua kiinostaisi, että onko induktiotaso pysynyt hyvänä käytössä? Tuleeko siihen helposti naarmuja? Kertoisitko hyvät ja huonot puolet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! <3

      Induktiotaso on mielestäni pysynyt erittäin hyvänä kovasta kolmen vuoden käytöstä huolimatta. Naarmuja en ole huomannut tasoon tulleen, tai ainakaan sellaisia jotka pistäisivät silmiin. Toki olen yrittänyt tasoa huoltaakin melko hyvin, eli lasipintaisille liesille tarkoitetulla puhdistusaineella olen puhdistanut aina silloin tällöin ja tietysti rätillä normaali pyyhintä aina kokkauksen jälkeen. Mitään erityisen huonoa en tästä tasosta keksi sanottavaksi. Ja onhan induktio muuten ihan ylivertainen käytettävyytensä puolesta muihin liesiin verrattuna. Nopea lämpiämään ja samoin kylmenemään. Paha tuolla hellalla on edes saada mitään kiehumaan ylitse, jos pikkuisenkin on kokkauksessa läsnä. Toivottavasti näistä sanoista oli sinulle apua. :)

      Poista
  21. Hei! Ihana blogi! Voinko kysyä, että mistä tuo olohuoneen tv taso on? Vepsäläisen vai ikean vai? Kiitos jo etukäteen! :) - Pilvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pilvi! <3 Ikeaahan tuo taso on. Kyllä me pitkään harkittiin Muuramen tv-tasoa, mutta sitten loppuviimeksi hinta ohjasi ostoksille Ikeaan, eikä kyllä ole harmittanut, sillä tuo Bestå on osoittautunut ihan loisto hankinnaksi. :)

      Poista