tiistai 13. elokuuta 2013

Kapustateline

Ensinnäkin iso kiitos teille kaikille jotka jaksoitte nähdä vaivaa ja vastailla eiliseen bluesvoittoiseen postaukseeni! Hymy huulilla ja kyynel silmänurkassa luin teidän viestejänne. Olette te ihania! 

Ehkä eilen ilmaisin itseäni hieman väärin, sillä tavoitteeni ei ole tehdä itsestäni muuta kuin se mitä olen. Toki haluan kehittää itseäni ja sillä tavoin parantaa omaa ulosantiani, niin kirjoituksissa kuin kuvissakin. Välillä nimittäin tuntuu, että se mitä kirjoitan ei kuulosta minulta, en vaan siis saa kirjoitettua asioita näytölle niinkuin minä ne sanoisin, mutta parempaan suuntaan ollaan matkalla. Aikaa tämä bloggailu vaan vaatisi ja sitä tuntuu nykyään olevan tarjolla aivan liian vähän. Olisi niin paljon enemmän sanottavaa ja annettavaa jos aika antaisi myöden.

Tietynlaisesta rentoudesta te tunnutte pitävän ja yritänkin välillä hillitä tuota täydellisyyteen pyrkivää toista puoliskoani, jotta rennompi minä saisi loistaa, sillä rennommasta otteesta minäkin enemmän pidän. Tänään tarjoilenkin teille meidän perheen sisustuskukkasia. Meidän neiti (viikon päästä 2-v!!) keksi vähän parempaa käyttöä äidin sisustuskynttilänjalalle. :D




No mutta, tämähän pitää ottaa muistiin. Kubushan taipuu ihan täydelliseksi kapustatelineeksi! ;D

Jos edellinen ei hymyilyttänyt niin luulisi seuraavasta kuvasta sellainen irtoavan.


Meidän iso paha kollipoika oli löytänyt arvoisensa nukkumapaikan neidiltä lattialle tanssien jälkeen unohtuneen ballerinamekkosen päältä. Kuorsaus oli niin kova, että kuulin sen yläkertaan! :D Herra posootteli ihan tyytyväisenä unta vaikka minä häärin kameran kanssa ympärillä. En mä ole ennen tavannut kissaa joka kuorsaisi, mutta ilmeisesti sekin on mahdollista. Kuorsaako teidän kissat, vai onko käsillä jotain ainutlaatuista? ;)

17 kommenttia:

  1. Ihana kapustateline, lapset ovat niin käytönnönläheisiä. Toisinaan. ;)
    Ja olen todellakin törmännyt kuorsaavaan kissaan! Appiukko tosin väitti kehräämiseksi (hieno neiti kissa nimittäin) ja annoin jäädä siihen uskoon, että näinhän se tosiaan on. NOT. Kuorsausta mitä kuorsausta!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin toisinaan ovat hyvin käytännönläheisiä, sen on saanut huomata. :D Ihania silti kaikesta huolimatta. <3

      Ei tämä meidänkään kissan ääntely kyllä kehräyksestä mene, kyllä nimittäin tämä kaveri senkin ääntelyn osaa ja siinäkin on volyymia enemmän kuin tarpeeksi. :)

      Poista
  2. Minun kissoista toinen rohisee usein nukkuessaan. Kuulostaa aivan kuorsaukselta, mutta olen monesti ihmetellyt, eikö raukka saa kunnolla henkeä vai mitä se rohina on.. Mutta muillakin kuin minun kissoilla tuntuu olevan suuri tarve käpertyä aina lattialle pudonneen vaatteen yms. kankaisen päälle nukkumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tämä poikakissan ääntely kyllä kuulostaa aika kuorsausmaiselta, nukkuukin usein myös tosi sikeästi. Suloinen kuin mikä, mutta tuppaa huvittamaan. :)

      Poista
  3. Meidänkin kissa kuorsaa, harvemmin mutta totta vie kuorsaa en aiemmin ole kuullut nyt tämän kissan kohdalla näin on :) suloisia nämä kissat, keksivät aina uusia makuupaikkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muillakin on yhtä huvittavia kissoja. :D Mikä siinä onkin, että etsiytyvät aina mitä ihmeellisimpiin paikkoihin nukkumaan. Yleensä ne paikat ovat vielä niitä, jossa ei kissankarvoja kaivattaisi.

      Poista
  4. Edelliseen postaukseen viitaten; minusta sinulla on oikein kiva ja tyylikäs blogi, eikä lainkaan "keskinkertainen". Ihailen usein hyviä valokuviasi, itse kun tuntuu että kuvat ovat aina suttuisia ja ei niin hyviä. Tiedän kyllä sen tunteen tuosta "keskinkertaisuudesta", kuten asian ilmaisit. Jossain vaiheessa bloggailua minä olen alkanut hyväksyä sen, että blogini on vain keskinkertainen ja nyt olen tavallaan päässyt tasapainoon sen kanssa, että sellainen se saa ollakin. Itse en nimittäin ole ehkä kuitenkaan valmis käyttämään niin hirmuisesti aikaa ja vaivaa bloggailuun, vaan pidän sen mielummin sellaisena teen silloin kun huvittaa - harrastuksena. Ei kaikkea tarvitse, eikä pidäkään tuoda blogiin. Tiedostan itsekin, että blogini saattaa olla jopa vähän yksitoikkoinen, koska kuvat on aina tosiaan sieltä samoista nurkista :) Mutta siis: sinulla on oikein hieno ja monipuolinen blogi :) Jos toiveita saa esittää; minusta on aina mukava lukea ihan arkipäiväisistä jutuista, lasten touhuista jne. Esimerkiksi tämä oli just kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Onnen omenia! <3 niinhän se kyllä varmaan on, että omista kuvistaan näkee aina vain ne virheet ja ne eivät vain omaan silmään tahdo näyttää milloinkaan niin hyviltä kuin tahtoisi, sillä minusta sinun kuvasi näyttävät oikein hyviltä. :) Minä kovasti haaveilen uudesta kamerasta jolla saisi vähän valovoimaisempia kuvia, mutta juuri nyt en pysty sellaista hankkimaan.

      Olipa kiva kuulla, että tämä postaus oli sinusta kiva. :) Itsekin pidän tälläisten "elämänmakuisten" postausten tekemisestä, niissä ei tarvitse hienostella vaan asiat voi esittää juuri niinkuin ne ovat. Joten olen melko varma, että samantyylisiä juttuja seuraa myös jatkossa. :)

      Poista
  5. Hihih :D

    Mä muuten luin vielä sen aiemman kommenttini, ja toivottavasti et ainakaan sitä ymmärtänyt väärin. Mä tarkoitin et sä olet nimenomaan aito ja oma itsesi ja ehkä niitä kiiltokuvaeläjiä on muissa blogeissa... Toki oma kehittyminen on hyvä juttu ja tavotteitakin on hyvä olla, ihan kaikessa mitä tekee, eikä se tarkoita että yrittäisi olla jotain muuta kuin on. Sun blogi on just aito ja niinkun Jutta sanoikin, sun blogi on elämänmakuinen, eikä se kuitenkaan tarkoita mitään inhorealismikuvia ;)

    VastaaPoista
  6. Hei pakko kirjottaa kun toi kissa kuva on ku meiltä.meillä on kaksi mustaa kattia tyttö ja poika. 15-vuotiaita sisäkissoja.ja tyttö kuorsaa ihan hirmuisesti.ja sillä on myös valkoiset viikset.suloista.joskus kun se haluaa viereen nukkumaan ei siitä tuu mitään. .ei vaan saa nukuttua! Mukavia hetkiä eläinten ja sisustuksen pariss toivottaa Nitoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva kun poikkesit blogissani ja jätit merkin käynnistäsi. :) Meidän neitikissa on kyllä sellainen neiti, että hän ei kuorsaa, muutenkin melkoinen hienohelma, mutta kollipoika on toista maata. :D Meilläkään ei kissat pääse makkariin, koska nukkumisesta ei tulisi mitään.

      Poista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottasti minä en ole sählännyt ja poistanut kommenttia vahingossa...?!

      Poista
  8. Hei.Minulla on myös kuorsaava kolli kissa,joka painaa 10 kg.Tytöt joita on kaksi eivät kuorsaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tämä on sitten mieluummin vähän "poikien juttu". :D

      Poista