perjantai 23. elokuuta 2013

Mun merkit

Sain Pihkalan supertyylikkäältä Maijalta hauskan haasteen kertoa omia luottomerkkejä ja tuotteita. Itse elän tällä hetkellä sellaista vaihetta elämässäni, että hirveästi ei merkkituotteiden kanssa tule tultua tutuiksi. Kodihoitotuella kun ei ihan hirveitä satsauksia tehdä itseensä, mutta on minullakin muutamia luottotuotteita joista en luovu ja joita haluan pennosiani kuluttaa.

Vaatteet ja kengät ovat kyllä armotta jääneet viimeaikoina taka-alalle, sillä kun pääasiassa kuljen kodin ja leikkipuiston väliä, niin eipä siinä ihan mahdottomia viitsi panostaa ja mukavuus on melko tärkeä kriteeri hiekkalaatikon reunalla pyllistellessä. Toki pukeutuminen kiinnostaa ja yritän kyllä vähän nähdä vaivaa oman habituksen eteen jos lähdetään kotinurkkia kauemmaksi. 



kengät // ostan sitä mikä näyttää ja tuntuu hyvältä sekä sopii budjettiin. Tällä hetkellä tuntuu, että mukavuus ajaa silti ohi näyttävyydestä
tennarit // lähinnä jalassa on aina tennarit, tällä hetkellä pyhä/kaupunkitennareina valkoiset lacostet ja muuten hyvin ovat palvelleet dividedin harmaat kangastennarit <3
farkut // Cubus, H&M
t-paita // Taitaa mennä linjalle Lindex, Kapphall
alusvaatteet // Lindex
laukku // Benetton
lompakko // Hyvin jo vuosia palvellut Lacoste
aurinkolasit // ei tietoa merkistä, voimakkuudet niistä löytyy kun en viitsi piilareiden kanssa usein hääriä
kello // Calvin Klein
korut // merkittömiä, mutta hopeaa tai valkokultaa



TV // Samsung
kännykkä // HTC One
MP3 // -
tietokone // pöytäkoneena HP Omni 100 PC ja tablettina iPad
meikit // Chanel Inimitable intense-ripsiväri, Lumenen CC-voide (ihan huippu)
kasvovoide // Dr. Hauschka
deodorantti // Nivea Pure & Natural alumiiniton
hammastahna // Elmex (sain raskausaikana pahoinvointia hammastahnasta, mutta Elmexin löytyminen helpotti, tosin vieläkin muut hammastahnat etoo jonkinverran)
shampoo/hoitoaine // Joico K-Pak / Kerastase



saippua // Bodyshop
tuoksu // Giorgio Armani Aqua di Goya
mineraalivesi // Ihan perinteinen rehellinen Bonaquan Vichy
viini // Suosikkini taitaa olla: Zenato Ripassa Valpolicella Superiore (joo, piti oikein googlata tarkka nimi ;D)
leipä // kaikki itseleivotut
ruoka // tomaattipasta



jäätelö // italialainen kirsikka-suklaajäätelö
karkit // kaikki todella happamat tai salmiakkiset esim. ufot tai fazerin salmiakkisuklaa
sänky // Ikea
lakanat // Marimekon trikoiset tasaraidat
kampaaja // ei löydy vakituista kampaajaa
päivälehti // Aamulehti
lehti // Deko




Koska minäkin olen luonteeltani utelias, kiinnostaa myös minua teidän muiden luottotuotteenne. Haluaisinkin haastaa mukaan listaamaan:

Kerttu
Mervi
Riikka
Anne
Maria


14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nappaa mukaasi tämä, olisi hauska nähdä sinun valintojasi.

      Poista
  2. Kiitos haasteesta (ei tämä nyt ihan pieni ollut :)
    Nuo kuvassa näkyvät Iittalan vitriinit on muuten tosi ihania. Iittalan hyllyissä niitä aina kaupoilla ihailen (värejä, värejä!). Taidan jossain vaiheessa hankkia pari vitriiniä makkarini lipaston päälle, niin saan joitain koruja niihin.

    Koitan tämän haasteen saada tehtyä, vaikka olen kyllä tosi tylsä tyyppi noin niinkuin merkkituote mielessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tartut haasteeseen. :)

      Tylsä tyyppi minäkin olen, ainakin siinä mielessä, mutta on silti kiva nähdä löytyykö jotain uusia luottutuotteita. Yritinkin valita teidät joille jaoin haasteet niin vähän erilaisilla taustoilla, jotta näkisin erilaisia luottotuotteita. :)

      Poista
  3. Kiitos haasteesta! :) Mites designtori? nähdäänkö siellä? (Jos ehdin parantua)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! :) Niin ja hei, ei voi olla totta!?! Miten minä onnistun missaamaan sen torin jälleen...? No olen kyllä sunnuntaina katsomassa vastasyntynyttä veljentyttöä, että se on ihan kiva lohdutuspalkinto. ;)

      Poista
  4. Kiitos haasteesta, yllättäen sain sen jopa toteutettua :)

    VastaaPoista
  5. Hei vinkkasit mulle jokin aika sitten society6.com sivustosta. Tänään bongasin sieltä ilmaiset toimituskulut! Onko sinulla kokemusta kauanko toimituksessa kestää, onko palautusoikeutta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, että tänään olisi ilmaiset toimituskulut. :) Mun mielestä mun toimituksissa on mennyt jotain parisen viikkoa saapua, ei siis sen enempää.

      Palautusoikeudesta en osaa sen paremmin sanoa, kun en ole mitään heiltä palauttanut. Laatu on ollut ainakin omalla kohdalla aika hyvää. :) Luulisin kuitenkin, että palautusoikeutta löytyy, sillä ainakin Usassa yleisesti palautusoikeus toimii erittäin hyvin. Todistin ainakin aikoinani siellä asuessani mm. avatun ja koekäytetyn lasten vaippapaketin palautusta (väärän kokoisia ilmeisesti) ja palautus toimi tässäkin tapauksessa mallikkaasti. :D

      Poista
  6. Kuinka usein tuolla society6.com sovustolla on ilmaiset toimituskulut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa tarkkaan sanoa, mutta ainasilloin tällöin olen niitä bongannut. Kannattaa hyödyntää, sillä postikulut säästävät melko paljon. Lisäksi ainakin itsellä sitä himoittavaa tilattavaa löytyy paljon ja kun kerralla voi tullimääräysten vuoksi tilata vain vähän kerrallaan. Muistaakseni jos tilauksen arvo on alle 22 euroa niin mitään tulli tai arvonlisäveroa ei tarvitse tilauksesta maksaa.

      Poista
  7. Kiitos tosi kivasta haasteesta :)

    Mä en ole myöskään mikään merkkiuskollinen, mutta eiköhän mulla joka kohtaan joku vastaus löydy :D Tämän otan heti viikolla työn alle!

    VastaaPoista