lauantai 22. joulukuuta 2012

Itse tehden

Suokaa anteeksi parin päivän blogihiljaisuus. Olen ollut kiireinen viimeisten joulujärjestelyjen kanssa. On tullut leivottua, askarreltua, pakkailtua ja käytyä ostoksilla. Nyt kuitenkin alkaa vaikuttamaan jo aika kivalta.

Esittelen teille pari lahjaa mitä ystäville tuli tehtyä.Löysin hauskan keittiöpyyheen jossa oli kuvituksena suklaamuffinssien ohje. Molemmat ystäväistäni ovat suklaan suuria ystäviä ja ajattelin, että nämä sopisivat heille kivasti. Siitä lähti ajatus, että jos toisintaisi tuon ohjeen purkkiin ja käärisi keittiöpyyheen ympärille. Näin siinä sitten kävi. :)

Muffinssipurkkien lisäksi valoin hieman kynttilöitä. Saatatte muistaa, että jokin aikaa sitten listasin ohjeita itsetehtyihin joululahjoihin ja mukana oli juuri itse tehdyt kynttilät. Valoin kynttilät vanhoihin kuppeihin ja leivosvuokiin jotka löysin kirpputorilta aiemmin syksyllä. Kynttilöissä on myös mukana vähän jouluista tuoksua tuoksuöljyn muodossa. Nämä oli tosi kivoja tehdä ja teen varmasti kyllä toistekin.
Kun tuota kynttilämassaa tuli sulateltua niin samalla ajattelin, että jospa kokeilen myös sytekeruusujen tekoa. Se olikin yllätyksekseni oikein helppoa ja nopeaa. Näitä ruusuja tuollaisen kuppikynttilän lisäksi ajattelin antaa kummitädilleni.Vieläkö teillä on lahjoja valmistumassa? Minulla itseasiassa on vielä pari juttua hieman vaiheessa, mutta hyvällä mallilla jo, että kyllä ne aatoksi ehtivät. :)

4 kommenttia:

 1. Voi miten kivoja lahjoja! Mun askartelut oli tänä vuonna vain washiteipillä tuunattuja tuikkuja ja valkomustaksi tuunattu tulitikkuaski, tälläsiä pussukoita tein muutamille kavereille ja työkamuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan unohdinkin nuo washituikut. No ensi jouluksi sitten. Minä ainakin olisin ilahtunut ikihyviksi tuollaisesta lahjasta. :) Itse tehdyt lahjat on parhautta. <3

   Poista
 2. Tosi kivat lahjaideat!
  Hyvää Joulua sulle!
  Monica blogista MINA TVÅ HEM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :)

   Paljon lämmintä joulumieltä myös sinulle! <3

   Poista