perjantai 7. joulukuuta 2012

Jouluiset tekstiilit

Olen aivan ihastunut Marimekon uusin talvisiin kankaisiin. Oikeastaan nämä kaikki kolahtaa minuun, mutta eniten pidän Raanu- ja Kultakero kuoseista. Näistä innostuneena etsin muutamalta muultakin valmistajalta jouluisia kankaita. Minuun kun ei oikein iske ne perinteiset tonttukankaat niin etsintä ei ollut tavattoman helppo, mutta jotain sentään löysin. :)Finlaysonilta löytyi kaunis Kamelia-pöytäliina. Näin tämän kankaan Finlaysonin liikkeessä seinälle nostettuna ja se oli tosi pysäyttävän kaunis. Harmillista, että sitä ei ole saatavissa kuin pöytäliinana.


Myös Finlaysonin Elefantti-kuosi punaisena on hyvin jouluinen ja sopii loistavasti esimerkiksi lastenhuoneen joulusisustukseen. Meillä pienen neidin pikkujoulupaketista kuoriutui tänä vuonna Elefantti-kuosinen pikkuinen essu. <3


Ellokselta löytyi tälläinen kangas, joka ei ehkä ole niin perinteisen jouluinen, mutta joku siinä on miksi se minusta tuntuu jouluiselta.Millaisilla kankaille te sisustatte joulukotianne?


--


I love these Marimekko's Christmas fabrics. They are so christmassy and still nothing too much. There weren't that many fabrics from any other manufacturer that I was fond of, but I managed to find some.


Kuvat/images: Marimekko, Finlayson, Ellos

8 kommenttia:

 1. Älyttömän upeita, etenkin tuo napakettu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin varsinkin nuo Marimekon kankaat on tosi upeita! <3 Minun suosikkini niistä taitaa olla tuo Vanhakaupunki. :)

   Poista
 2. Aivan ihania kankaita, upeita kaikki mutta Vanhakaupunki on mielestäni se kaikkein kaunein. :) En ole koskaan vaihtanut kotiin mitään erityisiä joulutekstiilejä, mutta näitä kivoja kuoseja katsellessa alan pikkuhiljaa muuttaa mieleni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Vanhakaupunki on myös se oma suosikki, vaikka mielelläni näkisin nuo kaikkikin meillä. :)

   Minullakin on ollut tosi pitkään kaikki joulutekstiilit pannassa, ehkä se johtuu siitä tonttukuosien yliähkystä. :D

   Poista
 3. Upeita kuoseja monia. Täällä kuitenkin sisustetaan hyvin niukasti valkoista korostaen. Joten tuollaiset punaiset räväkät kankaat saa jäädä kauppaan minun osaltani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas kaipaan tähän jouluun hieman punaista. Meillä on menty monta vuotta valkoisella ja hopealla, joten ehkä välillä vaihtelu virkistää. :)

   Poista
 4. Aaaah, nuo Marimekon uutuudet. Teki mieli ostaa servetit ja kumppanit, kun visiiteerasin niiden liikkeessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo päässyt näitä edes hipelöimään, voin kuvitella, että en pystyisi lähtemään liikkeestä tyhjin käsin kotiin. :) Nämä kolahtaa tänä vuonna oikein erityisen vahvasti.

   Poista