torstai 13. joulukuuta 2012

Tähtien valoa, hyvyyttä jaloa

Joulukorttistressi on vihdoin ohi tältä vuodelta. Koti näyttää jouluiselta ja lahjat valmiiksi mietitty, tosin iso osa hankkimatta, mutta silti. Nytköhän se pikkuhiljaa saisi joulu tulla.

Tänään tunnelmoidaan joulukonsertissa, vähän raskaammassa sellaisessa. ;) Mieli on korkealla.Alkaako teillä joulustressi jo helpottaa, vai onko vielä pahempaa tiedossa? Vai oliko sitä ollenkaan?


**

Joulu kuulostaa kulkuselta. 
Joulu tuntuu pumpulilta. 
Joulu maistuu piparilta 
tai namuselta 
tai mantelilta. 
Joulu näyttää tähtöseltä. 
Joulu näyttää kynttilältä. 
Joulu tuoksuu vihreältä 
tai punaiselta 
tai ruskealta. 
Sillä joulukuusi on vihreä 
ja kuusen oksan kätkössä 
on piparipossun seurana 
kirkkaanpunainen omena. 

-Kaarina Helakisa

**

--

Now I'm stress free, for the Christmas sake I mean. There are few things that needs to be done like buy all the presents but just now I don't care. Today we are going to a Christmas concert and my spirit is high. :)

Happy Christmas time for you all. 6 kommenttia:

 1. Mulla ei ole koskaan ollut joulustressiä varsinkin, kun lähdemme aina jouluksi pois, niin ruokia ei tartte miettiä. Muuten kyllä laitan kotiin joulun ja mietin lahjat ja kortit. Tänä vuonna en askarrellut kuin muutaman kortin ja loput ostin valmiina. Lähetin n.30 korttia ja järkikin sanoi, että menee omaisuus rahaa ja tuhottomasti aikaa, jos teen kaikki itse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu meillä, että jouluksi mennään valmiiseen pöytään. :)

   Mä oon aina oikeastaan rakastanut tuota korttihässäkkää, vaikkakin jätän sen aina turhaan ihan viimetippaan. Meillä myös sama määrä kortteja, mutta mulla on askartelutarpeita hamstrattuna hirveät määrät. :D

   Poista
 2. Eksyin tänne toisen blogin kautta. =) Ja heti pitää alkaa utelemaan. Mistä tuo upea kynttilänjalka on ostettu? Ja onko se valurautaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lueskelemaan Heidi! <3

   Kynttilänjalka on Ikean mallistoa ja varmastikin juuri valurautaa. Mielestäni ei vaan enää kuulu heidän valikoimaansa. :/

   Poista
 3. Täälllä keittiöremontti päällä, allas, hana, koneet ja taso asentamatta ja lahjat ostamatta.. Vähän erillainen joulu, noh ehkä tästä selvitään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaankin hieman erilainen joulu! Onko teillä tarkoitus saada keittiö vielä kuntoon jouluksi?

   Jos ei ole niin sehän voi olla oikeastaan ihan hauskaakin. Vietätte retkeilyfiiliksellä joulua, viltillä olohuoneen lattialla esimerkiksi. :) <3

   Poista