perjantai 28. joulukuuta 2012

Välipäivien valitus

Joulunpyhät on tässä taloudessa menneet hieman ikävimmissä merkeissä, sillä olemme olleet jokainen vuorollaan kipeänä. :( Flunssaa ja vatsatautia on ollut liikkeellä, minulla tuota jälkimmäistä ja olo vielä kertaallisen heikko.

Alennusmyynnit huomaan monessa paikassa jo alkaneen, vaikkakin osa taitaa pinnistellä aloitusta vasta ensi vuoden puolelle. Ehkäpä siis jotain koostetta lähipäivinä tiedossa minun alesuosikeistani.

Vähän piti käydä kipeänäkin surffailemassa ja Alvhem:n sivuilta löytyi ihanasti sisustettu asunto. Pidän paljon tämän asunnon tyylistä ja sisustusratkaisuista.

Rakastan näitä vanhojen talojen ikkunoita! Ne ovat mielestäni kauneimmillaan juurikin näin ilman verhoja. <3
Mielelläni ottaisin myös meidän makuuhuoneeseen tulisijan. Meille ei ehkä istuisi tälläinen romanttinen kaakeliuuni, vaikka se tähän asuntoon onkin ihan täydellisen sopiva.Olen aiemmin aina ajatellut, että en hirveämmin pidä keittiössä avohyllyistä ja siitä, että yläkaappeja ei ole, mutta tämä kuva sai minut ihan toisiin aatoksiin. Siitä, kuinka kätevät nuo avohyllyt olisivat en sano sitten  mitään.Miten teidän joulunne sujui?

Leppoisia välipäiviä teille ihanat! <3Kuvat/images: alvhem

2 kommenttia:

 1. Tuntuu kovasti olevan flunssaa ja vatsatautia liikenteessä...vielä ollaan meidän perheessä säästytty, kop, kop!

  Joulu meni ihanasti ja onneksi on vielä vuoden loppuun lomaa ;) Naatiskelu jatkuu vielä siis!

  Pikaista paranemista teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on joo liikkeellä tälläisiä ikäviä tauteja. :/ Meillä muilla alkaa jo helpottaa, mutta nuorimmaisella tauti on sitkeässä. :( Ikävää katsoa pienen sairastamista, kun ei juurikaan pysty oloa helpottamaan.

   Onneksi meilläkin vielä lomaa, että toivottavasti saadaan nauttia vielä terveenäkin siitä. :)

   Poista