keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Makuuhuoneessa

Palaan jälleen Imagen neljän postauksen kuvahaasteeseen. Edelliset postaukset löydät täältä ja täältä.

Nyt olisi vuorossa tuo toisen postauksen laatikko, eli siirrytään tuonne makuuhuoneen puolelle. Makuuhuone on ollut meillä vähän sellainen murheenkryyni ja sisustuksen osalta se ei ole ihan sitä mitä tahtoisin, mutta pikkuhiljaa edetään kohti parempaa lopputulosta.


Ensinnäkin meidän pitäisi saada ihan uusi sänky tai vähintäänkin uudet patjat. Vanhat patjamme vetelevät tosiaan viimeisiään ja kärsin aina aamuisin selkäsärystä, mikä ei ole kovin mukavaa. Sitä tahtoisi panostaa kunnon patjoihin, mutta tällä hetkellä tuntuu, että niin paljoa ylimääräistä ei kassasta löydy. Kunnon patjat kun eivät ole kovinkaan halpoja. :(

Lisäksi hakusessa on kivat yöpöydät, mieluummin erilaiset kummallekin puolelle ja lukulamput. Tällä hetkellä yöpöydän virkaa hoitaa minun lapsuudenkodistani peräisin oleva tuoli, itseasiassa minun koulupöydän vanha tuoli. Tuolin liimaukset odottavat korjausta ja juuri nyt se ei ole istuntakunnossa.

Valaisimessa ei myöskään ole kehumista, sillä se on muinaisesta tyylistämme jäänyt jäänne. Toisen samanlaisen tuunasin jokin aika sitten pikkuneidin huoneeseen, sinne se sopiikin huomattavasti paremmin.Petaukseen, joka mielestäni onkin se kiva juttu meidän makkarissa, olen käyttänyt Ikean valkoista ohutta puuvillapeitettä, jonka päälle levitän tuollaista ryppykangasta olevan valkoisen peiton, myös Ikeasta. Sininen huopa sopii myös valkoisen petauksen kaveriksi. Noihin punairaidallisiin Marimekon trikootyynyliinoihin olen rakastunut. Haaveilen myös saman sarjan pussilakanoista. <3

Myös matot pitäisi vaihtaa, sillä haaveilen sängyn alle yhdestä hieman isommasta matosta, josta riittäisi vähän joka sivulle sänkyä. Valkoinen karvalankamatto varmaankin ajaisi tehtävänsä.


Makuuhuoneeseen on päätynyt myös muuta punaista piristeeksi. Lipaston päällä korupuussa ovat jouluksi äidiltäni saamat punaiset muhkeat helmet ja vaatehuoneen puolella roikkuu niin ikään joululahja kylpytakki. Nämä punaiset jutut ovat kulkeutuneet tänne vähän kuin vahingossa ja asiaa yhtään sen paremmin miettimättä, mutta itseasiassa ne eivät näytä ollenkaan hassummilta tuon valkoisen ja tummansinisen joukossa.Tänään meillä onkin tiedossa Ikean reissu, tosin olemme hakemassa vain lisää muovilaatikoita, tuonne meidän varastoomme. Mutta, saa nähdä jos mukaan tarttuisi jotain muutakin.3 kommenttia:

 1. Teillä on mukavan persoonallinen makkari. Tuo sininen tapetti on ihana, kuten myös nuo punaiset väriläiskät:) Petaus on myös kaunis ja tuo sininen huopa sopii kivasti tapetin kanssa:)

  Meillä täysin sama ongelma patjojen ja oikeastaan koko sängyn kanssa, uudet pitäisi hommata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minttu! <3

   Tuo Kiurujen yö -tapetti on minunkin mielestäni ihana! Se oli pitkäaikainen haave makuuhuoneen tapetiksi ja vihdoin sen tähän kotiin sain toteutettua. Meidän makkari ainakin poikkeaa yleisesti hyvin vaaleista makuuhuoneista. :D Itsekin ihailen valkoisia seiniä, mutta sitten toisaalta taas rakastan tuota tapettia.

   Oletteko te jo päättäneet millaiseen sänkykokonaisuuteen päätytte?

   Poista
  2. Ei olla vielä. Hassua miten se sänky aina unohtuu ja tilalle tulee muita hankontoja, vaikka siinä nukkuu joka yö!:D Sen verran osaan sanoa, että sänky saisi olla leveämpi, nykyinen taitaa olla 160cm.

   Poista