torstai 10. tammikuuta 2013

Olohuone haasteen kynsissä

Sain ihanan neljän kuvan kuvahaasteen upealta Saa kurkistaa blogin mintulta. Käykää ihmeessä tutustumassa tähän blogiin, itse jäin ihan koukkuun ja nyt on pakko kahlata läpi kaikki postaukset. :D Tämän mukavan haasteen alullepanija on aina yhtä tyylikäs Image, jonka blogi on myös erittäin tutustumisen arvoinen naisellisen tyylikäs ja särmikäs kokonaisuus.

Tälläistä haastetta onkin oikein ilo päästä toteuttamaan joten suuret kiitokset Imagelle ja mintulle! <3Ajattelin ensimmäiseksi haasteesta käydä läpi tuota ensimmäisen postauksen laatikkoa, vaikkakaan haaste ei vaadikaan näitä tekemään missään määrätyssä järjestyksessä.


Olohuoneen sohvana meillä on Furninovan Boogie, minun haaveeni oli valkoinen nahkasohva ja sen pääsin toteuttamaan 2011 syksynä, eli sohva on majaillut meillä sellaisen puolitoista vuotta. Ihastuin sohvan malliin, sillä vaikka malli on hyvin yksinkertainen tekee käsinojien kaartuvuus siihen sellaisen yksityiskohdan joka kolahti minuun. Normaalisti minulla on sohvalla istuintyynyjen suojana kaksi harmaata vilttiä, vaikkakin nahkasohvan puhtaanapito on muuten hyvin helppoa niin esim. tummilla farkuilla siinä istuksimalla saa aikaan aika pahoja tummentumia. Tosin vaikka ensin asetin nämä viltit vähän kuin sohvaa suojaamaan olen sittemmin todennut, että sohva näyttää paljon hauskemmalta vilttien ollessa paikalla ja löhöäminenkin on paljon mukavampaa kun nahka ei hiosta ahteria. ;DJouluisten koristetyynyjen saadessa lähtöpassit näytti sohva mielestäni ihan onnettoman tyhjältä ja tänään sain vihdoin aikaiseksi vähän päivittää tekstiilejä. Vihreä väri miellyttää tällä hetkellä oikein kovasti ja mielestäni se näyttääkin aika raikkaalta tässä mustan, valkoisen ja harmaan seurana.

Kuvissa näkyy myös sohvapöytämme joka ei oikeastaan ole sohvapöytä laisinkaan alkuperäiseltä käyttötarkoitukseltaan. Eli sohvapöytämme on koottu kahdesta kierrätysteak-penkistä. Etsin pitkään ja hartaasti olohuoneeseen sohvapöytää, mutta sellaista kuin olisin halunnut en löytänyt sitten niin mistään, mutta näin improvisoiden saimmekin oikein hauskan pöydän. Ainaskin se on meidän mieleen. Pidän siitä, että puu tuo tullessaan vähän lämpöä muuten aika koviin materiaaleihin ja värivalintoihin.


Olohuoneen tasolla on tällähetkellä jonkinlainen sommitelma, joka ehkä minun silmääni kaipaisi vähän jotain lisää. Ehkä tämä kuitenkin johtuu siitä, että kaikki jouluiset koristeet on riisuttu pois ja huone näyttää hetken aikaa vähän autiolta.

Tasolla kellistelee kaksi ihan parasta joululahjaani. Siskoltani saama halkokynttilänjalka ja rakkaalta mieheltäni saama Kubus -kynttilänjalka. <3 Tykkään molemmista ihan hirveästi, joten lucky me! :DOlohuonetta meillä valaiseen katossa roikkuva Ikean PS Maskros valaisin, jonka heijastumia voikin kahdessa ensimmäisessä kuvassa bongata seiniltä. Lisäksi olohuoneen tasolla majailee Lightyearsin Radon pöytävalaisin.


Tahtoisin haastaa mukaan tekemään tätä kivaa haastetta Sisusta siis... -blogin ennen, All you need is White -blogin S:n ja At Maria's -blogin Marian.

Haasteen säännöthän ovat hyvin yksinkertaiset:


- Neljä eri laatikkoa, neljä eri postausta. Järjestyksellä ei ole väliä.

- Postauksessa tulisi olla kaikki laatikon sanat käytettynä, joko kuvina tai tekstissä

- Kuvaa saa lainata ja linkitys Imagen blogiin, alkuperäisenä haastajana olisi mukava:)14 kommenttia:

 1. Kiva, että tartuit haasteeseen!:) Mínulla on vielä pari laatikkoa jäljellä.
  Aivan super ihana tuo halkokynttilänjalka!:)
  Teidän sohva on juuri sellainen mistä haaveilen, tuollaisen voisin meillekkin ottaa!
  Teidän kodissanne on niin paljon juttuja, joista myös itse tykkään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tästä haasteesta, tätä on tosi mukava päästä toteuttamaan. Ihana kun välillä ei itse tarvitse miettiä aihetta vaan se tulee valmiina. :)

   Ja kiitos, halkokynttilänjalka oli kyllä siskolta aivan ihana yllätys. :)

   Minäkin bongasin teilta myös tosi paljon ihania juttuja. Hauska juttu oli myös huomata monta samaa tavaraa ja ratkaisua. Sinulla on tosi hyvä maku. ;)

   Poista
 2. Onpas kaunista! Tervetuloa vierailemaan blogiini! Esittelin juuri PK22 tuolit, joista itsekin olet postannut. :)

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! :) <3 ja voi sinua onnellista PK22 tuolien omistajaa. Jos minulla olisi ollut isompi sisustusbudjetti koristaisivat nämä myös meidän olohuonetta.

   Poista
 3. Hei. Teill aon upean näköinen sisutus. Saaanko kysyä toimiiko tv n alla olevassa kaapissa digipoksi ja muut laitteet, vai ovatko ne teillä siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Meillä on kyllä laitteita tv:n alla olevassa kaapissa. Laitteet toimivat tasolla olevan pikkuisen Kaukosäätimen laajentimen avulla. Aika näppärä laite tuollainen. Meidän oma on König:n valmistama, mutta muiltakin valmistajilta varmaan löytyy vastaavia.

   Poista
 4. Teillä on kyllä niin kaunista. Ja tuo vihreä on tosiaan raikas, taitavasti olet sitä käyttänyt. :) Mun blogissa on muuten sulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana M! <3 Taso kaipaisi vielä sitä pientä vihreää väripilkkua, mutta eteen ei ole tullut mitään sopivaa. Katsotaan josko huomisen kirpputorikierros tuottaa hedelmää. :D

   Kiitos myös ihanasta haasteesta. Tartun tähän enemmän kuin mielelläni juuri nyt, sillä kamerani akku on tällä hetkellä kabut ja laturi 150 km päässä mummolassa. :/ Kännykkäkuvia en viitsi alkaa blogiin päivittelemään.

   Poista
 5. Mun mielestä teidän tasolla on just mukavan sopivasti somisteita, enempi olisi ehkäpä liikaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Ehkä olisi vain tarvetta hieman myllätä tuota somisterypästä ja laittaa jotain pois ja jotain muuta tilalle. Tyhjän tilan tuntu oli kammottava hetken aikaa, kun oli joulukamat saatu pois, mutta nyt se alkaa jo helpottaa. :)

   Poista
 6. hei, mistä tuo tv-taso on? Upea koti teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 tv-tasomme on Ikean Bestå-sarjaa. On ollut tosi hyvä hankinta, meillä samaa sarjaa löytyy muualtakin, joten halutessaan voi yhdistellä erilaisia kokonaisuuksia. :)

   Poista
 7. Hei,

  Meillä on myös hyvin samanlainen pitkä moderni korkeakiiltoinen tv-taso ja ongelmana on tallentavan digiboxin sijoitus. Kaappiin ei saa yhteyttä kaukosäätimellä ja tason päällä se on hieman ruma möhkäle. Onko teillä laitteet jossain ja miten niitä käytätte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tosiaankin digiboksi ja dvd-soitin tuolla kaapissa piilossa. Meillä on ratkaistu tuo kaukosäätimen kuuluviusongelma sellaisella näppärällä laitteella kuin: Kaukosäätimen laajennin. Se on sellainen pikkuinen vähän tietokoneen hiiren näköinen ja kokoinen laite, joka tosiaan toimii niin, että se nappaa nuo kaukosäätimen säteet ja toimittaa kaapissa oleville laitteille. Meidän laite on merkiltään König ja olen tilannut sen netistä. Varmasti samanlaisia löytyy kuitenkin muiltakin valmistajilta. Toivottavasti tästä olisi apua myös teidän ongelmaanne. :) <3

   Poista