torstai 31. tammikuuta 2013

Työpistettä rakentamassa

Viime viikonloppuna tapahtui yläkerrassamme jotain muutosta. Siirsimme työpöytäni pois neidin huoneesta viereiseen vierashuoneeseen. Tosin vain siirsimme, eli työpiste ei tänällään ole mikään kaunistus, mutta ehkä siitä vielä tulee sellainen. 

Tästä lähdetään liikkeelle. 


Työpöytänä mun vanha meikkipöytä ja laatikosta on vanha jäänne entisessä kodissa olleesta työpöydästä. Jotain varmaan tarttis tehdä siis. Tuo tammen sävy ei ehkä oikein istu tuonne kun muut kalusteet (=vierassänky) on valkoisia, eikä tuo harmaa lipastokaan oikein palvele tarkoitustaan. 

Insipraatioksi kokosin muutamia kuvia. Jospa tästä päästäisiin vähän eteenpäin. 


Kuva täältä.
Kuva täältä.
Kuva täältä.
 Kuva täältä.


Kuva täältä.


Kuva täältä.

Ei varmaan jäänyt epäselväksi, että tuo Uten Silo kelpaisi kyllä mulle. :D Näiden kuvien perusteella muuten tuntuu siltä, että seinälle pitää saada tauluja tai julisteita/lehtileikkeitä, työpöydälle joku kiva valaisin ja kynäpurkkeja sun muuta "tarpeellista", niin alkaisi heti näyttää paremmalta.

Tämän työpisteen on tarkoitus palvella oikeastaan vaan mun bloggauspöytänä, tai surffailussa, eli tässä pöydällä ei ole tarkoitus suorittaa askartelutöitä, niin vähän vähemmänkin pöytätilaa riittää. Jospa jossain välissä saatais se kellarin työ/askartelutila tyhjäksi varastotavarasta niin sinne voi tosiaan suunnitella vähän isomman työtilan.

Ideoita saa heitellä ilmaan ja niistä tää oliskin hyvin kiitollinen. :)

7 kommenttia:

 1. Uten silo kävis mullekin. Olen kahden vaiheella kun on -20% nest uk :ssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse katselin juuri tänään, että se on myös Stockan kantistarjouksena ensi kuussa. Vähän kyllä kutittelis. :D

   Poista
 2. Ihania työhuonekuvia! Kiva nähdä, millainen sun bloggauspöydästä tulee:-) Meilläkin työhuoneen työnurkka kaipaisi kovasti uudistusta lukuisista pikkumuutoksista huolimatta. Haastetta lisää se, että kun siinä oikeasti tekee päivät pitkät töitä... Mutta siksi myös olisi hyvä, että se olisi ihan oikeasti toimiva ja kivan näköinen;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputulosta minäkin odotan malttamattomasti. Olisi kiva keksiä siihen jotain ihan omannäköistä ja hauskaa.

   No totta, jos työpöytä on oikeasti työkäytössä niin sen on parempi olla ulkonäön lisäksi myös toimiva. Sun pitäisi ottaa se blogihaasteeksi ja laittaa lukijat miettimään hyviä ratkaisuja. Sillä tavalla voisi saada mukavasti uusia ideoita, mitä ei itse olsi tullut ajatelleeksikaan. Ainakin itse olen huomannut, ettåä ideariihet toimivat oikein hyvin. :)

   Poista
 3. Upeita inspiskuvia, itselläkin työpiste jäänyt vaiheeseen eikä ole edennyt mihinkään, mutta näiden kuvien myötä alkoivat aivot taas raksuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin nuo kuvat olivat tosi inspiroivia. Työpöytä pitäisi saada miellyttäväksi ympäristöksi, joka herättelisi myös sitä luovuutta, ehkä näillä eväillä siihen voisi itsekin päästä. :)

   Poista