perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän asu

Täällä on vietetty aikaa täydellisessä nettipimennossa keskiviikosta asti. Vieroitusoireet alkoivat käydä liian voimakkaiksi ja lähdettiin lieventään olotilaa mummolaan. Vielä ei ole tietoa mikä verkossa mättää, eikä siihen taida tänäänkään selvyyttä tulla. Kyllä sitä jotenkin nykyään on niin kiinni siinä netissä ja kaikki tuntuu toimivan sen välityksellä, että sitten kun on pari päivää ilman, tuntuu kuin olisi kädet sidottuina selän taakse. No ainakin käsityöt on edistyneet jonkin verran tänä aikana. 

Tyttö sai mammaltaan aika upean yllätyksen. Mamma oli neulonut upean mekon tytölle itsenäisyyspäivän juhlintaan. Upea sininen pitkä mekko, jossa kaunis pitsinen irtokaulus. <3 On se aika upeaa kun joltain löytyy tälläistä kädentaitoa. Itse en kyllä tähän kykenisi, tai jos kykenisin siinä voisi mennä vuosia. Taidan siis edelleen pitäytyä niissä lapasissa, villasukissa ja pipoissa.

Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille! 

8 kommenttia:

 1. Upea mekko! Sininen pukee prinsessaa niin hyvin ;)

  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sally! <3

   Sininen pukee muuten neitosta erittäin hyvin ja onneksi vielä äiti saa valita vaatteita, vaikka se pinkki neidin oma suosikki onkin.

   Poista
 2. Todella kaunis mekko ja söpö tyttö :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! <3 On kyllä ihanaa kun löytyy lähipiiristä kädentaitajia.

   Poista
 3. Ihana itsenäisyyspäivätyttönen ja mekko myös totta kai, varsinkin tuo kaulus<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaulus on kyllä ihana! Saattaa olla, että äitikin lainaa sitä johonkin asuunsa. :D

   Poista