tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulu on pinkki

Kuten eilen lupailin on tänään tiedossa muutama kuva tuolta tytön huoneesta ja sen jouluistetusta ilmeestä. Jos muualla talossa mennäänkin vähän enemmän perinteisemmillä koristeilla ja punaisen sekä harmaan eri sävyillä, niin täällä vähän revitellään ja yleisin koristeen väri on pinkki, joka ihan sattumalta sattuu olemaan tuon nuoren neidin lempiväri, kas kummaa. No onneksi äidillä ei ole pinkkiallergiaa, joten mennään sillä sitten. 

Ihan juuri sellaisia koristeita joita olen etsiskellyt en ole löytänyt, sillä olisin halunnut tytön lipaston päälle koota pienen joulumaailman. Mutta, ehkä sitten ensi vuonna, ellen jostain nyt nopeasti löydä juuri sellaista mitä on etsinnässä ollut. Onhan nuo joulukuusenpallotkin silti aika kauniita. Meillä neiti nukkui tänään hyvin pitkään aamu-uniaan ja taisi olla vasta yhdentoista kiemuilla kun sängystä alkoi huhuilu kuulua, sillä viime yö meni korvatulehdusta ja pahaa yskää potiessa. No onneksi on jo lääkkeet, joten luultavasti toivottavasti pian alkaa helpottamaan pienen olotila. Eli päivärytmin tämä sairastelu ainakin sekoitti ihan tyystin, mutta onneksi ei ole mitään sovittuja ohjelmia, niin saadaa hakea rytmiä rauhassa uudelleen. Äidille vain vähän jäi univajetta, jospa vain malttaisi pysyä tänään erossa sohvasta iltasella ja painua ajoissa peiton alle. 

11 kommenttia:

 1. Ihana pinkki huone ♥ ja ihana tuo raitatapetti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cherry! :) Raitatapetti on ihana, mutta se on kyllä lähiaikoina menossa vaihtoon. Alunperin tapetti valittiin työhuoneeseen, mutta tyttö ilmoitti tulostaan ja huone siirtyikin tytön käyttöön. Jotenkin kaipaisin lastenhuoneeseen vähän raikkaampaa fiilistä.

   Poista
 2. Todella kauniit nuo kuusenkoristeet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Onhan se kiva kun voi tytölle tosiaan koristella hieman hempeämmillä ja vaikka vähän hassunkurisemmilla koristeilla kuin omaan kuuseen laittaisi. :)

   Poista
 3. Oi ihanaa pinkkiä :p Todella kauniita koristeita! Ja tuo raitatapetti on kyllä hieno :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania koristeita, erityisesti nuo vaaleanpunaiset linnut sulkineen, muistatko mistä löysit? Ne sopisivat niin hienosti E:n hyllyn päälle rakennettuun joulumaahan (http://kotivalossa.blogspot.fi/2013/12/satumainen-joulumaa-7-luukku.html ). Ensi vuonna sen voisikin tehdä kunnolla pinkiksi, näyttää tosi hyvältä nimittäin tuo teidän tytön pinkki teema! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana joulumaa teillä! <3 <3 Vähän saman tyylistä oli minullakin suunnitteilla, mutta taitaa jäädä ensi vuoteen.

   Nuo punaiset linnut ovat muistaakseni ostettu Stockalta, muutama vuosi sitten. Samanlaisia saattaa silti hyvinkin olla vielä heidän valikoimissaan. :)

   Poista