tiistai 3. joulukuuta 2013

Yksinkertaista

Meidän kodin joulujutut on vielä pysyneet melko yksinkertaisina. Hirveästi harmittaa kuitenkin, että en ole kotiin saanut vielä ainuttakaan jouluista kukkaa. Joka kerta kaupoilla liikkuessani olen joko täysin unohtanut ne tai sitten ne olisivat joutuneet kylmässä autossa viettämään aikaa, joten olen jättänyt suosiolla kauppaan. No, vielä ehtii. 

Esille on päässyt viime jouluna pikkusiskoltani saama koivuklapista tuunattu kynttilänjalka. Tämä on mielestäni niiiin kaunis, että pääsee kyllä ehdottomasti minun parhaimpien joululahjojeni top10:n joukkoon. Toki tämän kanssa pitää olla kynttilöitä poltellessa melko tarkkana, mutta niinhän sitä täytyy olla kaikkien kynttiläjuttujen kera. 
Jotain pientä ja melko perinteistä joulukoristetta löytyy muualtakin kotia ja kai niitä pikkuhiljaa hiipii lisää paikoilleen. Ei kai enää tarvitse kauheasti toppuutella? ;D

Aloitin tänään pienen valokuvaoperaation, eli tarkoituksena olisi kerätä kansioon noita laatikossa pyörineitä valokuvia. Yhtäkään tytön kuvaa kun en ole vielä kirjoihin ja kansiin saanut, vaan ne ovat odottaneet kiltisti vuoroaan omissa pussukoissaan. Miten se voikin olla niin vaikeaa, tuo valokuvien saaminen kansioihin?! Olen suunnitellut tuotakin asiaa jo _melko_ pitkään, mutta en vaan ole saanut ryhdyttyä siihen operaatioon. Eikä se taatusti yhtään helpotu kun kuvia kasaantuu jatkuvasti lisää. Mutta nyt, nyt aion saada edes pienen osasen kuvista paikoilleen.

4 kommenttia:

 1. Kivoja joulukoristeita! Blogissani on sinulle aiheeseen juurikin sopiva haaste:
  http://kotona-blogi.blogspot.fi/2013/12/lempijoulukoristeeni.html
  Hyvää joulua! t. Sani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi kivasta haasteesta! <3 Palaan haasteen pariin ensi viikolla kun toivottavasti saadaan verkko toimimaan hieman paremmin. :)

   Ihanaa joulunaikaa myös teidän perheelle! <3

   Poista
 2. Tosi kaunis tuo kynttilänjalka! Ja muutenkin blogisi näyttää niin kivalta, että ehdottomasti lukijaksi jään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet löytänyt blogiini! <3 Tervetuloa lueskelemaan! :)

   Ja kiitos, kynttilänjalka on yksi suosikeistani. Siinä yhdistyy kivasti jouluinen fiilis, luonnonmukaisuus ja ajatus siitä, että se on lämmöllä juuri minulle valmistettu. <3

   Poista