lauantai 12. toukokuuta 2012

Ihan pihalla taas

Taas terassi mietteissä. Täytyis nyt ainakin nämä kalusteet hankkia kesäksi, vaikka vähän vielä olisikin keskeneräistä. Haluan kuitenkin päästä ulos syömään ja istuksimaan, oli ympäristö sitten millainen tahansa. Tässä oon koonnut nyt sellaisen kokoelman, jonka aion tuolle miehelle syöttää, että hankittaisiin. Katsotaan mitä tapahtuu. ;)


1. Toy-tuoli Philippe Starck. Näitä haluaisin pöydän toiselle puolelle valkoisina 2 kappaletta. Tosin haluan kyllä käydä nämä vielä koeistumassa ennen sen parempaa päätöstä.
2. IKEA Falster pöytä. Tykkään tästä pöydän väristä ja se tuntuu hintaansa nähden aika laadukkaalta.
3. IKEA Falster penkki. Toy-tuoleja vastapäätä toiselle puolelle pöytää haluaisin tämän penkin.
4. Koodi riipputuoli. Tämä mustavalkoinen malli pisti silmääni Hobby Hallissa. Tosin tämäkin olisi ollut kiva koeistua ennen päätöstä ja muitakin kivoja malleja löytyy.
5. Istuintyyny Etola. Tämä olisi ihanan pirteän kesäinen tyyny.
6. IKEA Hållö -tyyny. Jos tuo pinkki tuntuukin liian räikeältä voisi lähteä tutulle ja turvalliselle mustavalkoiselle linjalle...

Tässä kuvassa olen vähän miettinyt kalusteiden sijoittamista parvekkeelle. Tämä kuvatus tosin ei ole ihan mittakaavassa, mutta paikat selviää suurinpiirtein.

Miltä teistä tuntuu tämä kalustesijoittelu? Sopisivatko mielestänne nämä kalusteet näin? Vai asentaisitteko jotakin toisin?


Kuvat: Ikea, HobbyHall, Etola ja Cartego

15 kommenttia:

 1. Kivat suunnitelmat ja sijoittelu!
  Itse kanssa mietin tota Hobbarin riipputuolia vaikka tohon sisääntulon yhteydessä olevaan etuterassiin, jolla ei varjopuolensa takia ole mitään funktiota.. Tosin laittaa sitten tuoli jolla toden näköisesti kukaan ei koskaan istu.. Hmmm.. No ehkä lapset vois istua, kun niillä on unohtunut avain kotiin :-) Toisaalta ne voisi sitten istua takapihallakin.. Mutta mitä sitten etuterassille jolla on kuitenkin kivasti kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sille teidän etupuolen terassille voisikin tulla jotain käyttöä, jos siellä olisi jotain kivoja istuskelupaikkoja. Esim. itse etsin kyllä kuumina kesäpäivinä mieluusti juuri niitä varjopaikkoja... :)

   Poista
 2. Kivoja juttuja olet suunnitellut. Etenkin tuo pinkki istuintyyny ihastutti. Olen itsekin ajatellut laittaa pinkkejä tekstiilejä terassille antamaan vähän väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki olisi niin ihanan raikkaan kesäinen terassin piristysväri. Taidanpa itsekin päätyä siihen! :D

   Poista
 3. Näyttää toimivalta tuo sijoittelu. Pääsee hyvin liikkumaan ja jos haluaa istua "ympyrässä", tuolit on helppo siirtää. :) Kivoja kalusteita muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niin minäkin ajattelin, että on sitten muunneltavissa jos tulee tarvetta.

   Poista
 4. kokeilin tuollaista riipputuolia KodinTerrassa ja se oli ainakin jotenkin outo istua. Vaatisi ainakin jonkinlaisen rahin jaloille, kun sinne ei oikein päässyt istumaan kuin pesään. En tiedä mikä siinä sitten lopulta tökkäsi, mutta kauppaan jäi, vaikka ulkonäöllisesti olisi ollut täydellinen meidän terassille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en sitä Kodin Terran riipputuolia ole testaillut, mutta Kruunukalusteen vastaavaa testailin ja se oli ainakin mun mielestäni ihan hyvä istua. Ehkä nuo korit oli vähän erilaiset sitten. Pitääpä tosiaan varmaan käydä kaikki koeistumassa ennen ostopäätöstä, ettei tule sitten ikäviä yllätyksiä.

   Poista
  2. onhan näitä varmasti useampi malli ja istujastahan se on kiinni ;)

   Poista
 5. Teillä hyvin samanlaiset suunnitelmat kuin meillä eli mahtavat!! ;)

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sinulle tunnustus :)!

  VastaaPoista
 7. Kivan näköistä ja ihana, kun joku jaksaa suunnitella noin yksityiskohtaisesti! Etolan linkki taisi kuitenkin olla rikki / väärä ;-) - tämä vie tyynysivulle: http://www.etola.net/Tuoteryhma/720ea71e-b431-4156-b7ba-293f434dc436/0428e6b5-08df-468a-b5a4-4a28c856ffd8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minä olen vähän tälläinen suunnittelufriikki, eli kaikki on suunniteltu jo moneen kertaan ennenkuin aletaan toteutteleen, mut silti kaikki saattaa vielä muuttua. ;)

   Itseasiassa tuosta mun linkistä pääsee kyllä tuonne tyynysivustollekin, mutta toki tuo antamasi linkki on "hieman" suorempi. :)

   Poista