perjantai 4. toukokuuta 2012

Latvassa

No niin, saapuihan se eilen se FDS:n hartaasti odotettu paketti. :D

Ensiesittelyssä Covon Latva mustana. TADAA!
Tässä vähän mallailin, että sopisiko tuo Baby Rocket tuohon naulakon alle. Kyllä se siihenkin sopii, mutta taitaa olla kauniimpi ilman tuota jakkaraa...? 


Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen tuohon naulakkoon. Olin tästä niin pitkään jo haaveillut ja nyt se on mun! <3 Ensinnä mun haaveissa oli se lattianaulakko, mutta sille ei oikein paikkaa tuntunut löytyvän. Enpä ensiksi uskonut, että löytäisin tällekään naulakolle paikkaa, mutta ahkerien mittailujen perusteella totesin sen tuohon sopivan ja sitten se oli "pakko" tilata. Tuskinpa tämä paljon tulee naulakkotarkoituksessa palvelemaan, mutta on kuin pieni taideteos ja tuo vähän sitä kaivattua särmää.

Ihan hyvin se mun mielestä sopii tuon valkoisen peilinkin kaveriksi. Tosin ehkä jotain mustaa tuo eteinen kaipaisi. Hhmm... Mitähän sitä keksisi. Musta valaisin? Tosin se ei voi paljon roikkua, sillä muuten ottaa nuo ovet siihen kiinni. Matto? Muuten kiva, mutta kissan ja koiran karvat näkyy niin armottomasti... Ideoita...?

26 kommenttia:

 1. Ooh onpa se kiva! Sopii kuin nenä päähän tuohon seinälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 tykkään kyllä itsekin, että istuu tuohon aika kivasti. :)

   Poista
 2. Upea, upea, upea! Ja ehdottomasti ilman jakkaraa, pääsee paremmin oikeuksiinsa. :)

  Eteinen näyttää hyvältä! Jos jotain mustaa haluaa lisää, niin itse lähtisin valaisimen linjalle. Nykyinen matto passaa ainakin mun silmään mainiosti!

  Mä muuten kärvistelen täällä netittömyyden vieroitusoireista. :D Kotona ei netti toimi ja töissä ei ole aikaa. Nytkin parhaillaan hotkin lounasta ja samalla koitan vilkaista mahdollisimman monet blogit läpi. Sun oli kärkipäässä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D

   Niin mäkin sen näkisin, että ilman jakkaraa on parempi. :)

   Tiedän, että netittömyys on ihan kamalaa, meilläkin oli jokin aika sitten hetken katkolla ja tuntui ihan oudolta, kun ei päässytkään sähköpostiaan tarkistelemaan. Siihen on niin tottunut, että netti kuuluu jokapäiväiseen elämään.

   Poista
 3. on hieno! meillä on se jalallinen versio ja oon niiiiiin tyytyväinen ollu hankintaani! teille sopi juuri tohon kohtaan ehdottomasti seinään kiinnitettävä! :) ja jakkara on myös upee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se jalallinen versio on kyllä upea. Harmi vaan, että meillä ei oikein ollut paikkaa sellaiselle. Mut, kyllä tämä kivasti lohduttaa. :D

   Poista
 4. Jos mustaa niin lamppu ja matto olis varmaan kivat, naulakko on tosi kiva!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta valaisin vois olla kyllä kiva! Mustaa mattoa mä vähän vierastan, kun meillä on noita karvaisia kavereita. Kumminkin tykkäävät just matoilla löhöillä. :/

   Poista
 5. Hyvältä näyttää!
  Musta kyllä sopii teille loistavasti (nyt kun näkee noista kuvista vähän enemmän ympäristöä mihin naulakko tuli). Ja paremmin tulee naulakko esille ilman jakkaraa.
  Itse vaihtaisin tuon maton vielä mustaksi... :) Ja musta valaisin, Massiven Nero...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kiitti tuosta valaisinvinkistä. Meillä itseasiassa on samaa valaisinta yksiosaisena kellarin takkahuoneessa, eli passaisi varmasti muuallekin taloon. Tuohon menisi varmaan joko se kaksi- tai kolmiosainen. Musta matto olis ihana, mut jaksaako sitä jatkuvasti imuroida kun on noita karvakeriä ja karvat näkyy mustassa niin nopeasti...

   Poista
 6. Ihanasti sopii teille tuo uusi naulakko!

  VastaaPoista
 7. Upealta näyttää naulakko ja sopii myös todella hyvin tuohon paikkaan! :) Ja olen samaa mieltä, ilman jakkaraa on kauniimpi ja naulakko pääsee paremmin esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) kyllä tuo varmasti tosiaan on parempi ilman jakkaraa.

   Poista
 8. Tosi hyvä valinta oli toi musta naulakko! <3 Ja miksei sitä pientä mustaa pyöreää nukkamattoa eteiseen hankkisi, äkkiäkös semmosen imuroi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä se musta naulakko vaan sitten tuntui kivemmalta vaihtoehdolta. Tuo vähän särmää tuohon vaaleuteen.

   Tuo keskuspölynimuri on niin hankala ottaa sillai ihan vaan äkkiä esiin ja sitten kun sen ottaa niin kannattais imuroida vähän enemmänkin, mutta kun ei aina jaksaisi... ;)

   Poista
  2. Sitten äkkiä ostamaan vaikka Style Vac, sillä saa äkkiä imuroitua maton! ;)

   Poista
  3. Meillä on tuo Ergorapido jo, niin ei viitsisi enempiä imureita hankkia. Tuolla vaan ei ole oikein hyvä tuollaisia nukkamattoja imuroida, vaikka paljaan lattian imurointiin onkin tosi näppärä.

   Poista
 9. Ihana, sopii teille ja tuohon paikkaan täydellisesti! <3

  VastaaPoista
 10. Ihana ja niin passeli tuohon! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minustakin sopii kivasti tuohon paikkaan.

   Poista