keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Väriläiskiä

Vappu tuli, meni ja oli. Ei mitään kummempaa sitten keksitty. Pyynikin näkötornilla munkeilla ja pieni käppäily maisemia katsellen. Siinä se oli meidän vappu.

Kotonakaan ei mitään kummempaa tapahtunut. Odotan edelleen kuumeisesti sitä FDS:n pakettia. Tänään oli jo saapunut Treelle, mutta ei vielä jakeluun ehtinyt. :/ Huomenna kai sitten. :D

Mulle on tullut nyt jostain fiksaatio, että keittiöön pitäisi saada vähän väriä. Ja ei ihan mitä tahansa väriä vaan mä haluaisin sinne kirkasta pinkkiä ja neonkeltaista. :D Mutta, siis nyt puhutaan ihan vaan pikkuisista väriläiskistä. En oo vaihtamassa kaapinovia pinkeiksi.

Olen yrittänyt tässä jo hetkenaikaa vilkuilla sillä silmällä jos jossain silmiin sattuisi pinkki tai neonkeltainen pyöreä tarjotain, vaikkapa vähän läpikuultavaa muovia. Mutta, ei sitten missään. Nettisurffailukin on toistaiseksi ollut aika tuloksetonta. Eli nyt saa sitten antaa vinkkejä, jos jossain on nähnyt tälläisiä.

Ja tosiaan ei ole kyllä mitään haisua mitä se toinen juttu voisi edustaa, mitä mä tuossa meidän köökissä noissa väreissä näkisin, mutta himotus näihin väreihin on vaan kova.

Ehkä näiden upeiden Stadshem:n sivuilta löytyvien kuvien katselu on vaan pehmittänyt mun pääni. ;)
Kuvat: Stadshem.se

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia.
  Oma FDS:n laatikko saapui jo :)
  Jaksaispa vaan ruveta asentaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan sun jaksaa asntaa, että pystyt heti sitten postaamaan kuvat eetteriin. :D

   Mä saan luultavasti oman laatikkoni vasta illemmalla. :/

   Poista