keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Laventelilulla

Käytiin eilen Ikeassa piristämässä mua lihapulleroilla ja pienellä kierroksella. Hyvää mieltä sai aikaiseksi edulliset varrelliset laventelit ja pari muuta pientä kivaa löytöä. Nyt tuntuu jo vähän paremmalta, kun sai edes pari kukkaa tuonne pihalle, vaikka siellä vielä niin keskeneräistä onkin, mut ei harmita tänään yhtä paljon kuin eilen.

  

Nämä rungolliset laventelit maksoivat nyt tarjouksessa vain 6,95. Eli aika edullista sanoisin. :) Laventeli on yksi mun lempikasveistani. USA:ssa asuessamme meidän pihassa kasvoi tätä isot puskat. Tuoksu oli niin ihanan huumaava. Keräsin niistä kukkanuppuja vaatekomeroihin hyvää tuoksua tuomaan. Oih niitä aikoja... <3

Katsotaan jos mä saan niistä muista löydöistä vielä tänään jotain aikaiseksi niin näette sitten huomenna. 


Ps. Muistaako kukaan enää Tohtori Sykeröä ja Laventelilullaa...? ;)

15 kommenttia:

 1. Ikean laventelit on joka kerta mun mähaluun-listalla, mutta vielä en ole ostanut. Kauniita ne kuitenkin ovat. :)

  Sattuiko siellä Ikeassa muuten vielä olemaan sitä Billy-tarjousta, josta mainitsin blogissani? Itse en ole vieläkään saanut aikaiseksi, ja mietin maksaako enää edes vaivaa käydä katsomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nuo laventelit kyllä ihania! :)

   Oli siellä edelleen tarjouksella niitä Billyjä. Mäkin jäin sitä miettimään nyt ihan tosissani. Eilen ei olis kyytiin mahtunut, joten saan vähän miettimisaikaa. Elleivät lopu sitä ennen. :/

   Poista
  2. Kiitos! Tuota loppumista mäkin pelkään. Kun tuntuu kaikki illat viikoiksi eteenpäin olevan menoa täynnä. :/ Mut ehkä mä repäisen ja koitan ehtiä tällä viikolla. Ehkä. :)

   Poista
  3. mä oon aina ostanu kesäkukat ikeasta pääasiassa ja samaisia laventeleja löytyy myös Hunajan terassilta :) yllättävän kestäviä on ikean kasvit!

   Poista
  4. En oo ennemmin Ikean kesäkukkavalikoimaan tutustunut, mutta nämä laventelit vaikuttaa kyllä niiiiin ihanilta. :)

   Poista
 2. Oi, onpa ihana! Juuri haaveilin, että tänä kesänä ostan kyllä laventelin parvekkeelle - tuollainen runkollinen olisi erityisen kivan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten vain Ikeaan ostoksille. Ei paljon laventeli rasittamut kukkaroa. :) Tietty, jos Ikeaan on pitkä matka voi tulla kallis kukka. ;)

   Poista
 3. Oi ihana mikä laventeli, tahtois myös mutta pelkään että loppuvat kesken. Ostin viime vuonna kaksi laventelia (ei rungollisia) ja kestivät mielettömän hyvin.
  Terassin ja pihan suhteen ajatuksesi edellisessä postauksessa tuntuvat kovin tutuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pian hakemaan niin ei pääse loppumaan. Alennus oli muistaakseni voimassa 15.5 asti. :)

   On tää pihastressi ikävää. Mut, ehkä se tästä helpottaa.

   Poista
 4. Muistan tohtorisykerön mutten laventelilullaa :D !

  Mulla on sulle tunnustus blogissa :)

  http://pienetonaskeleet.blogspot.com/2012/05/liebster-blog-tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta! <3

   Minäkään en tuosta Laventelilullasta muista kuin nimen, se vaan on jäänyt jostain päähäni. :)

   Poista
 5. Kukista viis, mutta kiva kun muutkin käy piristämässä itseään lihapullilla. Itse kävin syömässä pyörylöitä maanantaina. :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis! Tälläisen voisin meillekin kotiuttaa :)
  Täällä on myös pihastressiä, toukokuu on kohta jo puolessa välissä ja meillä ei ole todellista nurmikontekoa aloitettukaan. Eikä se suinkaan ole ainoa todo-listan juttu. Haluaisin niin päästä istuttamaan kasvejakin vielä nyt, kun puutarhat on täynnä erilaisia vaihtoehtoja, mutta se samainen nurmikko viivästyttää sitäkin. Ja tietty noi lapsetkin jonkunverran.... Ja sokkelikin on maalaamatta ja talo ja sadettakin lupaavat, grrrrrr ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään tänä kesänä mitään nurmikkoa varmasti ole. Ellei sit osteta valmiina, mut tulee vähän turhan hintavaksi. Hyvä tietää etten ole ihan ainoa tämän pihastressini kanssa.

   Poista