sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Valkoisen Kodin vuosi

Nyt kun kuluva vuosi vetelee viimeisiään niin ajattelin, että olisi kiva koota teille ja itsellenikin muistoksi meidän kodin otoksia tältä kuluneelta vuodelta. 

Kuvista sen huomaa, että paljon on kotona kuitenkin tapahtunut ja vuodenajat ovat antaneet omat mausteensa kotiin. Pikkuhiljaa se oma tyyli sisustaa kehittyy siihen suuntaan mihin sen tahtookin suuntaavan, ainakin itse aistin kuvissa muutoksen. Kuvat nyt toki menivät ihan sekalaiseen järjestykseen, mutta annetaan mennä nyt näin, turhia murehtimatta.




















Ihanaa vuodenvaihdetta kaikilla uusille ja vanhoille lukijoille! <3 Nauttikaa täysin rinnoin vanhasta vuodesta ja toivottakaa uusi tervetulleeksi kevein mielin. :)


--


As this year is soon over, I wanted to gather some shots from 2012 for you, and for also for me for future reference. Although there might not be too many major changes, there are surprisingly many smaller, but very visible things. It is interesting to note how my style is starting to move to a desired direction, at least I can feel a change.

35 kommenttia:

  1. Niin kaunista teillä, pidän kovasti omaperäisestä ja rohkeastakin tyylistäsi! Ihanaa uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis ihana M! <3 :) Ihanaa uutta vuotta myös koko teidän perheelle!

      Poista
  2. Kaunista!!! Mahtavaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Oikein mukavaa uutta vuotta myös teidän perheelle! :)

      Poista
  3. Kaunista. Onko tuo olohuoneen seinä vaaleansininen? Näyttää joka kuvassa vähän eriväriseltä, mutta aina kauniilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Olohuoneen seinä on aikalailla vaalea hiirenharmaa, mielestäni ei taita siniseen, mutta kuvissa valotus välillä saattaa sen saada sellaiseksi. :) Ollaan oltu tosi tyytyväisiä tuohon väriin. On riittävän neutraali ja vaalea, mutta valkoiset kalusteet pomppaavat siitä kivasti esiin.

      Poista
  4. Kaunista on minunkin mielestä :) hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo takka! Onko minkä korkuinen ja kenen valmistama?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Takka on itse suunniteltu ja tutun muurarin muuraama, eli uniikkikappale. :) Korkeutta takalla on suurinpiirtein minun verran, eli sellainen 165 cm. :D Ihan tarkkaa mittaa ei ole nyt antaa kun en ole kotosalla, jotta voisin sen mitata.

      Poista
  6. Teillä on kyllä todella kaunis koti, tykkään todella paljon <3

    VastaaPoista
  7. Täytyy yhtyä edellisiin, kaunis koti teillä ja erityisesti silmäni osui tuohon sängynpeitteeseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Sängynpeite on Ikeasta, alla on ohut valkoinen puuvillasängynpeite ja siihen päälle olen vetänyt tuollaisen venyvää materiaalia olevan ohuen ryppypeiton, myöskin Ikeasta. :)

      Poista
  8. Upea koti ja erittäin omaan mieleeni sopivasti sisustettu. Isosti onnea uudelle vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana enne! :) Oikein riemukasta vuodenvaihdetta ja leppoisaa uutta vuotta! :)

      Poista
  9. Oi, teillä on niin kaunista :) Onnellista Uutta Vuotta 2013 ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle ihana! Voin sanoa, että myös teillä on todella kaunista! <3

      Onnellista uutta vuotta teidän perheelle! :)

      Poista
  10. Millä maalilla olette olohuoneen maalannut? Upea!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Olohuoneen taustaseinä on maalattu Tikkurilan sävyllä 618x. Ollaan tykätty tästä harmaan sävystä tosi paljon, on mukavan neutraali, mutta selvästi harmaa valkoisen rinnalla. Valkoinen on myös Tikkurilan värisävy Paperi. Meillä on kaikki valkoiset seinät maalattu tällä samalla sävyllä. :)

      Poista
    2. kiitos tiedosta! kaunista harmaata kun on tosi vaikea löytää.. Muistatko oliko tikkurilan maali puolihimmeä?

      Poista
    3. Olepas hyvä. Mukava jos voin auttaa. Mekin nimittäin etsimme todella pitkään sitä oikeaa harmaan sävyä. Tämäkin sävy löytyi vihdoin sitten ulkovärikartastosta. :D

      Muistaakseni maali oli juuri puolihimmeä. :)

      Poista
  11. Teillä on kyllä niin kaunis koti, tuo eteisen naulakon voisin minäkin kotiuttaa <3 Ihanaa alkanutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! <3 Tuo eteisen naulakko oli mun pitkäaikainen haave, jonka sain sitten vihdoin toteutettua.

      Ihanaa alkanutta vuotta teillekin! <3

      Poista
  12. Eksyin tänään ensimmäistä kertaa blogiisi etsiessäni sisustusvinkkejä ja sinulla on kyllä aivan super kaunis koti!
    Silmiini osui "koti" kirjaimet hyllyn päällä.. onko ne casa stockmannin? Olen yrittänyt googletella kirjaimia mutta en löytänyt casan mallistosta i-kirjainta jonka tarvitsisin sanaan jonka haluaisin muodostaa :) ehkä osaat auttaa :)

    - Aino

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis sinulle Aino! <3

      Koti kirjaimet ovat kuin ovatkin juuri Casa Stockmannin mallistoa. Olen ne ostanut jo muutamia vuosia sitten, joten saatavuudesta en osaa tällä hetkellä sanoa. Helpoiten ehkä selviäisi jos lähettäisit Stockmannille vaikka sähköpostitse kyselyä, että onko heillä tietoa olisiko i-kirjainta koska mahdollisesti saatavilla.

      Poista
    2. Kiitos paljon vinkistä, laitoin Stockmannille mailia ja toiveikkaana odottelen josko mulle jostain löytyis i-kirjain :)
      Toinen kysymys vielä, onko noi mustavalkoiset tyynyt sohvalla myös Ikeasta? hyvältä näyttää niin kuin kaikki muutkin yskityiskohdat. Olen itse vannonut valkoisten seinien nimeen mutta nyt kun näen vaaleanharmaan sävyn olohuoneessassi niin se on oikeastaan tosi kiva kun valkoiset esineet tulee niin kauniisti esille harmaata sävya vasten!

      Poista
    3. Toivottavasti vastaavat nopeasti ja sinullekin I-kirjain löytyisi. <3 Hyvin arvattu tyynyjen suhteen. Ikeastahan nuo ovat, ne on ihan mun suosikkityynyt. Sopivat oikeastaan minkä tahansa tyynyn kaveriksi, antavat särmää ja moderniutta.

      Sehän tuossa harmaassa sävyssä onkin, kun valkoiset kalusteet eivät juuri erotu valkoisesta seinästä, mutta kun seinä on vähänkin sävytetty niin ne pomppaavat heti eritavalla esiin. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon värivalintaan. :)

      Poista
  13. Hei! Mistä olette hankkineet lattialaatat olohuoneeseen ja ihanan sohvan? Kauniin raikas sisustus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lattialaatat ovat Pukkilan Cotton Bianco. Laatta on mukavan viileän valkoisen harmahtava ja ei ollenkaan liukkaan tuntuinen jalan alka. Nyt kun googlailin huomasin, että sarja on poistumassa valikoimista.

      Sohva on Furninovan Boogie. Etsimme aikoinaan tosi pitkään sellaista simppeliä valkoista nahkasohvaa, kun kaikissa sohvissa tuntui aina olevan jotain liikaa tai liian vähän. Tähän sohvaan kuitenkin ihastuin heti. Oman sohvamme olemme ostaneet Kodin Ykköseltä, mutta Furninovaa jälleenmyyvät myös ainakin Kruunukaluste ja Vepsäläinen. :)

      Poista
  14. Ihana blogi ja upean valoisia kuvia! Voi että kun tätä mun sisustuskuumetta ei yhtään helpota tälläset upeuskuvat. Täytyy vaan vielä odotella sitä oman kodin ostoa, kun vuokra-asuntoa ei voi muuttaa mieleisekseen, paitsi sisustuksen osalta. Eikä sekään opiskelijabudjetilla ole helppoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis! <3

      Tällä hetkellä jos kuvia ottaisi niin ei ihan yhtä valoisia kuvista saisi millään, niin pimeää ulkona on. Tulisipa kevät nopeasti. :)

      Tiedän, että vuokra-asunnon muuttaminen on hankalaa. Tosin aina voisi vuokranantajalta tiedustella josko saisi maalata tahi tapetoida. Lisäksi DC-fixiä käyttämällä saa aika isoja juttuja aikaiseksi. Onneksi kirpputoreilta ja nettihuutokaupoista tekee nykyään aika kivoja huomekalulöytöjäkin. Nyt vaan uutta intoa kevään myötä sisustamiseen. <3

      Poista
  15. Ihania ja rohkeita tapettivalintoja teillä eri huoneissa. Ja kaunis avara olohuone!

    VastaaPoista