lauantai 26. tammikuuta 2013

Jotain kaunista

Palataanpa taas Imagen neljän postauksen kuvahaasteeseen. Ensimmäisen osan löydät täältä. Tämänkertaisena haasteen osana ajattelin toteuttaa tuon kolmannen postauksen, koska kotona on tällä hetkellä leikkokukkia.


Poikkesimme eilen myös nopeasti Bauhausissa, josta nappasin mukaani 2 kimppua tulppaaneja. Yleensä ostan vain valkoisia tulppaaneja, mutta jostain syystä nyt mieleni teki myös saada hieman väriä mukaan. Harkitsin pitkään vaaleanpunaisten ja näiden lilojen välillä. Lilat tulppaanit olivat minulle kuitenkin aika uusi tuttavuus ja lähtivät siksi mukaan, ja hyvä niin sillä sopivat kauniisti valkoisten kavereiksi.


Tulppaanimaljakon tarinan haluan kertoa teille ihan omassa postauksessaan, sillä tällä maljakolla on tosiaan ihan oma tarina kerrottavanaan.


Olohuoneen tasolla nököttää edelleen kesällä tekemäni &-merkkitaulu ja syksyllä väkästelemäni kuparin ja mustan hohtoinen taulu, sekä siskoni minulle joululahjaksi tekemä kynttilänjalka. Rakastan itse tehtyjä juttuja, sillä ne ovat uniikkeja ja niillä on sellaista arvoa, mitä millään kaupasta ostetulla tavaralla ei ole. Yksi parhaimmista fiiliksistä on se, kun päässä muhinut idea jalostuu aidoksi käsin kosketeltavaksi esineeksi, joskus idean onnistumisprosentti ei ole kovin hyvä, mutta toisinaan sitä tuntee ylittäneensä reilusti omat odotuksensa. Nämä kaksi taulua ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri sellaisia, jotka näyttävät livenä vielä paremmilta kuin silloin kun niitä ajatuksissani pyörittelin.

Ensimmäisestä kuvasta voivat tarkkasilmäisimmät bongata myös jotain muuta uutta itsetehtyä, mutta jätetään niiden esittely myös ihan omaan postaukseensa.

Loppuun vielä haaste kokonaisuudessaan. Minä olen tästä nyt suorittanut puolet, ensimmäisen ja kolmannen postauksen verran ja jatkoa seuraa. :)




Mukavaa lauantai-iltaa! <3

6 kommenttia:

  1. Kauniit tulppaanit ja aivan ihana maljakko. <3
    Jään odottamaan postausta maljakosta - se näyttää niin nätiltä, että ottaisin vastaavanlaisen meillekin.

    Tuo halko-kynttilänteline on aivan mahtava! Tuollainen kelpaisi meillekin. :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3

      Maljakkopostaus on kehitteillä, joten odotus palkitaan. ;)

      Halko-kynttiläjalka on kyllä niin rakas. Kyllä se sisko osaa! <3

      Ihanan leppoisaa sunnuntaita!

      Poista
  2. Ihania nuo sun tekemät taulut. Tulppaanimaljakon tarinaa odotetaan täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Mukava kuulla, että ne miellyttää sinunkin silmääsi. :)

      Poista
  3. niin kaunista, niin kaunista! aivan upea tuo maljakko, heti iskin siihen silmäni :) tarinaa odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! <3

      Maljakko on ihana ja rakas, tarinaa on tiedossa piakoin! ;)

      Poista