sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kipot nurin

Olen lämmennyt vähän hitaasti näihin Marimekon upeisiin väripläjäyksiin, mutta niinhän siinä kävi, että tämä Ville Silvennoisen Kippo-kuosi valloitti näemmä minunkin sydämeni. Miltähän näyttäisi jos yhden ruokailutilan valkoisista verhoista korvaisi tästä kankaasta tehdyllä verholla...? Tulisiko kevät kotiin...?


Tykkäätkö sinä?

Nyt kiireenvilkkaa pulkkamäkeen! :D


Kuva/image: Marimekko

14 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään! Juuri samasta aiheesta postasinkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sattuipa hyvin. :) Oletko tyytyväinen valintaasi?

   Poista
  2. Verhot ovat vielä ompelijalla, joten lopputulosta joutuu vielä pari päivää jännittämään ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin minäkin uskon, olisi varmasti ihana vitamiiniruiske. :)

   Poista
 3. Aivan varmasti toisi kevään - kangas on oikea "vitamiinipaukku" visuaalisessa muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Näin alkukeväästä tuntuu kyllä vahvasti siltä, että vitamiinipaukku olisi ihan tarpeeseen. :D

   Poista
 4. Täältä löytyy Kippo! Huomasin lounastaessani kankaan erään Marimekon ikkunassa ja kipitin siltä istumalta sisälle ostoksille. Myyjä kertoi, että ikkunassa roikkuva pala oli viimeinen laatuaan, kaikki pakat oli myyty loppuun jo aiemmin. Kävi tuuri siis. :)

  Vähän aprikoin värikkyyttä, mutta toisaalta tulipahan räväytettyä kerralla vähän väriä muuten musta-valkoiseen sisustukseen. Kankaat värit muuten ovat huomattavasti kirkkaammat luonnossa kuin tuossa ylläolevassa kuvassa. Piristää ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli on siis suosittu kangas, toivottavasti tuota tehdään lisää, jotta minäkin saisin vielä verhon ikkunaan. Pitää käydä oikein livenä tätä ihastelemassa ja tosi kiva tietää, että kankaan värit ovat luonnossa kirkkaammat, parempi niin päin. :)

   Mihin sinä laitoit oman verhosi?

   Poista
  2. Olohuoneessa roikkuu. Aiemmin meillä ei olkkarissa verhoja ollutkaan ollenkaan, joten onhan tuohon vielä vähän totutteleminen. Paikkansa se on kuitenkin hyvin löytänyt. :)

   Vähän tuo kangas riitelee meidän punaruskean (yök) lattian kanssa, mutta lattia vaihtuu ennemmin kuin verho (ja toivottavasti tekeekin sen mahdollisimman pian).

   Poista
 5. Aika hurja värishokki olisi omaan kotiini, mutta varmasti kaunis oikeanlaiseen paikkaansa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläiset värishokit on kuitenkin aika helppo tapa piristää kotia, kun ne kuitenkin saa sitten helposti poiskin, jos alkaa tuntua liian kirkkaalta. :) toivon kovasti, että se meille sopisi.

   Poista
 6. On kyllä erittäin piristävä ja keväinen. Eikun vain kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olisi kyllä todella juuri sellainen väripiriste jota kaipaisin kevätkotiini. Pitäisi ehtiä Marimekolle sitä tiiraamaan livenä. :)

   Poista