keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kukkien koti

Eilen isäni kyydissä meille saapui pari uutta juttua, tai no voisi sanoa, että nämä on kyllä melko vanhoja juttuja. :D Ensinnäkin yläkertaan tuli nyt kukille ihan uusi koti. Minä pidän kukista, äidilläni on aina ollut paljon kukkia ja ehkä tuo sama innostus niihin on tarttunut tyttäreenkin. En sano, että olisin mikään erinomainen viherpeukalo. Ei, sitä minä en ole, mutta kukat tuntuvat silti tykkäävän olostaan meillä, vaikka hoitosuhde niihin onkin välillä hiukan ailahtelevainen. 

Kukat on olleet ripoteltuna vähän siellä sun täällä ja niiden hoitaminen on tullut tavallista vaikeammaksi, sillä on hankala muistaa säännöllinen kastelu jos kukat ovat pois katseiden alta. Tälläinen vanhanaikainen kukkateline siis ajaa asiansa paremmin kuin hyvin. Itseasiassa tällä telineellä on aika iso tunnearvokin, sillä minun edesmennyt pappani on sen itse valmistanut. <3

Teline kaipaisi päälleen maalia, sillä puupinta on päässyt paikoin pitkässä säilytyksessä hieman kulahtamaan. Yritänkin nyt mallailla, että mikä se väri olisi. Musta vai valkoinen? Tosin en tuon maalauksella pidä mitään hoppua. Odotan kesää ja kuivia kelejä, jotta pääsen sitä ulos sutimaan. Niin, ja eikös se puunsävy ollutkin nyt aika hottis?! ;)

No mitä sanoo arvovaltainen raati, onko liian retris vai istuuko tuohon?

14 kommenttia:

 1. Istuu kuin nenä päähän. Ostaisin jos myisit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! <3 Myydä en raaski, sillä sen verran tuota tunnearvoa löytyy ja toisaalta istuu hommaansa aika näppärästi. :)

   Poista
 2. Istuu hyvin tuohon? Kivat nuo tuolit! Mistä olet ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! :) Tuolit ovat BoConseptin Zarra Lounge chairit ja ne on hankittu parisen vuotta sitten Vepsäläiseltä. Minäkin pidän niistä, ovat mukavan ilmavat ja kivan kulmikkaat.

   Poista
 3. Teille sopii erittäin hyvin, meillä näyttäisi niiiin liian retrolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Meillä vedetäänkin vähän tälleen rennolla otteella, sillisalaatiks vois joku sanoo, mutta meille passaa. :D

   Poista
 4. Sopii oikein loistavasti tuohon, en lähtisi vielä maalaamaan - se puunväri kun on aika hottis juuri nyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän se puunväri on. :D Tosin tuossa vaan on harmittavasti vähän osassa kohtaa mustaa läiskää, eli se vähän häiritsee ja toisaalta en osaa sanoa istuuko tuollaisen valkolakatun tammen kaveriksi tuo kellertävä koivu. Tosin nyt saa mennä tuollalailla ja katsellaan miltä alkaa näyttää. :)

   Poista
 5. Tosi nätti! En maalaisi, puunväri on hieno:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puunväri on tosiaan nyt aika raikkaan näköistä pitkästä aikaa. Tosin tuossa telineessä on muutamassa kohdin vähän sellaista tummentumaa, mistä lie tullut, että maali peittäisi ne. Toisaalta saahan se eletty elämä näkyäkin. Katsotaan miltä tuo tuntuu ensi kesänä, jos häiritsee niin saa maalia pintaan. :)

   Poista
 6. Teline on kiva, tuolit on kivat ja koko tila on hieno, mutta istutaanko tuolla koskaan? Ja jos istutaan, niin hieman outoa, että penkkien välissä on kasvimaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhhaaahhaaaa enne! :D No itseasiassa tila on suhteellisen vähällä käytöllä toistaiseksi, eikös tuollaiset aulatilat vähän tuppaa olemaan. Uskon silti tilan tulavaisuuden olevan toisenlainen, sillä toivon tilan laajenevan tuon tytön leikkitilaksi, kun tulee sellaisia leikkejä mihin tarvitaan enemmän tilaa mitä omalla huoneella on tarjota. Nyt huone palvelee lähinnä minua tai miestäni kun nukutamme neitiä. Tilassa on hyvä istua ja lueskella lehtiä. :D Eli kasvimaa ei haittaa penkkien välissä. ;)

   Poista