tiistai 5. helmikuuta 2013

Valkoista väreillä

Tänään meillä onkin ollut talo täynnä työmiehiä, sillä isäni ja veljeni ehtivät välillä meille asentamaan autotalliin nosto-ovea. Vähän jotain muutakin pientä tehtiin samalla. Minä lähinnä hääräsin keittiön puolella ja keitin miehille soppaa ja kahvia. Flunssa tuli ainakin kurkkukivun muodossa, mutta kyllä tämän kanssa nyt vielä tuntuu pärjäävän, jos ei kovin paljoa pahene.

Illan ratoksi muutama ihanan kesäinen kuva tavattoman kauniista ruotsalaisesta huvilasta. Ah, olisipa jo kesä ja kärpäset.
Huvilan sisustus on mielettömän kesäinen. Miten voikin olla yhtäaikaa niin valkoista ja niin värikästä, juuri täydellinen kesäasunto minun makuuni. Tuliko teille muille yhtä iso kesänkaipuu...?


Kuvat: hus&hem

6 kommenttia:

 1. Minulla on ollut kesänkaipuu oikeastaan koko tammi- ja helmikuun ajan, ja näiden kuvien ihana tunnelma ei ainakaan vähentänyt sitä! :) Valkoinen yhdistettynä sopivaan määrään värikkyyttä on kyllä aina toimiva yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ole siis ainoa joka kesää kaipaa. :) Minä en ole kovinkaan suuri talven ystävä, viettäisin mieluummin koko talven jossain lämpimässä ja kävisin joulun aikaan piipahtamassa Suomessa. :D

   Poista
 2. Vähän oli sellainen fiilis kun töihin kampesin, että nyt sais jo riittää. Auton kun ehdin kaivaa lumivaipan alta, sai aloittaa uuden kierroksen kun tuulilasi oli jo peittynyt valkoiseen hötöön. Jos jotain negatiivista niin pistetään vähän positiivistakin sillä nyt ois oiva sää lumisotaan ja -ukon pyöritykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi riittää ainakin minulle. Lumisotaan olisi varmaan ollut oivallinen sää, tosin nyt kun on flunssainen olo niin sekään ei hirvittävästi houkuttele. Hrrr....

   Poista
 3. Itse en ole noin kirkkaiden värien ystävä, mutta kauniita kuvia silti!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä jaksaisinko minäkään tälläistä väripaljoutta kotonani, mutta kesämökillä tälläinen menisi oikein mainiosti. :)

   Poista