sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Klassisesti tyylikäs

Häistä on selvitty kunnialla kotiin. Tosin selvisimme kotiin jo ihan hyvissä ajoin, sillä pienen neidin kanssa ei ihan hirveän myöhään juhlita muutenkaan. Olipa tosi kivat häät, en muista eläissäni olleeni häissä joissa olisi pidetty yhtä monta rakkaudentäyteistä puhetta hääparille. Eikä yhdenkään puheen aikana tullut mieleen, että lopettaisipa jo, että päästäisiin eteenpäin. :) On se rakkaus aika jännä juttu. 

Tänään olisi vielä tiedossa ihanan ja suloisen ekaluokkalaisen syntymäpäivät. Elämä tuntuu olevan tällä hetkellä yhtä juhlaa vain. ;)

Tämä juhlinta on vaan ottanut veronsa ja tämä rouva ei ole ehtinyt blogia päivitellä saati vastailla teidän viesteihinne. Pahoittelen sitä, mutta sellaista se elämä välillä on. Välillä mennään tukka putkella ja pää kainalossa paikasta paikkaan ja sitten se taas rauhoittuu ja ei poistuta muutamaan päivään neljän seinän sisältä. Kyllä minäkin täältä taas ruotuun palaan, olkaa huoleti. :D

Ja jotta ei menisi ihan turhanpäiväiseksi jorinaksi tämäkään postaus niin sisustuspuolella törmäsin joitakin aikoja sitten tuollaiseen ihanaan ruotsalaiseen kiinteistövälitysyritykseen kuin Per Jansson. Asunnot on stailattu melko tyylikkäiksi ja ei ihan niin trendikkäiksi kuin esim. Stadshemin vastaavat, mutta näistä asunnoista hehkuu sellainen erilainen klassinen tyylikkyys. Asunnot ovat jo pohjina niin upeita, että en voi olla ajattelematta, että jos minä asuisin tuolla, miltä siellä näyttäisi. Turhanpäiväisiä, mutta kivoja haaveita siis... Ja nyt seuraakin sitten melkoinen kuvatulva yhdestä tosi kivasta ullakkoasunnosta, jonne muuttaisin kyllä varsin mielelläni.


Käsi ylös, kuka muu voisi harkita muuttoa...?


Kuvat/images: Per Jansson

2 kommenttia:

  1. Tuollainen lämminhenkinen minimalismi on upeaa, muuttaisin tuonne koska tahansa!

    VastaaPoista