keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Lohenpunaista makuuhuoneessa

Nappasin vaihteeksi pari pientä kuvaa makkarista, tai lähinnäkin tuosta sängyn petauksesta. Ostin jokin aika sitten Kodin Ykköseltä pari kappaletta Annon tyynyliinoja (hinta&laatu kohdillaan) aika muikean värisinä. Ajattelin tyynyliinat kaupassa nähdessäni, että tuollainen haalean lohenväri saattaisi sopia mukavasti sinisiin seiniin ja niin se minun mielestäni sopiikin.
Näihin tyynyliinoihin olisi ollut ilo yhdistää esimerkiksi nämä upeat Finlaysonin Keisari-pussilakanat. Melkoinen lakanaihastus! <3

Kuva: Finlayson
Olenko oikeilla jäljellä, vai meneekö metsään? ;)


6 kommenttia:

 1. Keisarit sopisi älyttömän hyvin tuonne, kaunista vähän eri maailmaa mihin on tottunut :) Teillähän on Bestå "neliö" seinällä olkkarissa, onko se sitä syvyydeltään suurempaa vai pienempää. Tarkoitus olisi sellainen hommata, en vaan tiedä kumpi se seinälle kannataisi olla kun toinen tuntuu liian massiiviselta ja toinen taas liian kapealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonsku! <3 Ihmettelin, miten nuo Keisarit on menneet multa aiemmin ihan ohitse. On niin namun näköiset! :D

   Meidän beståneliö on sitä syvyydeltään sitä kapeampaa mallia. Varmaan se sijoituspaikka ratkaisee aikalailla kumpi sopii. Meillä kun alla on tuota leveämpää syvyyttä oleva taso niin kapeampi yläosa sopii siihen ainakin hyvin. Voisin kuvitella, että se isommalla syvyydellä oleva kaappi voisi mennä yksikseen ja sellaisessa paikassa, että sitä katsotaan aina edestäpäin, niin syvyys ei haittaa silloin.

   Poista
 2. Nuo keisari-pussilakanat sopisi kyllä tosi hyvin teidän makkariin ja nuihin hailakan lohenpunaisiin tyynyihin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pussilakanat olisi kyllä niiiin herkut. Hitsiläinen, kun pitääkin aina löytää uusia himotuskohteita. :D

   Poista
 3. Ihana yhdistelmä :) Vasta löysin blogiisi ja heti lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! <3 Olipa kiva kun löysit ja jäit lukiaksi! Olet tervetullut! :)

   Poista