perjantai 13. syyskuuta 2013

Mielenkiintoinen ja vähän pelottava

Meidän eilinen tyttöjenilta meni vähän puihin, kun saatiinkin paljon kivempaa ohjelmaa illaksi. Tytön kummitäti tuli pienen poikansa kanssa ihan extempore meitä viihdyttämään. Mikä rikkaus hyvät ystävät ovatkaan! <3 Mieli on taas paljon kevyempi kun sai painolastia purkaa ystävän kanssa rupatellessa. Meillä molemmilla oli tahoillamme pientä ärsytystä (ei toisiimme eikä edes samasta asiasta) ja kun sen sai purettua ääneen niin tuntui jo paljon helpommalta. Enää ei ärsyttänyt yhtään niin paljon.   

Tänään olen ollut ahkerana ja järjestellyt tytön huoneen kaappeja. Vauvaleluja on laitettu laatikoihin ja kuljetettu varastoon, askartelutavarat ovat nyt myös siististi laatikoissa ja kaappiin tuli huimasti lisää tilaa. Jospa sinne saisi raivattua vielä hieman enemmän tilaa ja voisi tytön vaatesäilytyksen pikkuhiljaa siirtää sinne, ainakin osittain.

Perjantaita piristämään löytyi myös kuvia kauniista ja erittäin mielenkiintoisesta asunnosta. Tosin tässä asunnossa on myös jotain pikkuisen creepyä ja en mielelläni kyllä muuttaisi sinne. :DKuvat/images: MilK

Se muuten saattoi olla tuo kettu, joka teki sen creepyfiiliksen. :D Ja ketuista puheenollen, ette varmaan ole voineet välttyä tältä. 

Tästä ne lähtee, perjantaifiilikset! Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Heh, tosi jännä miten tutut tuotteet kuten String ja Ikean tuolitkin näyttävät tuossa sisustuksessa pelottavilta. :) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä näyttävät! Kuvista oikein uhkuu sellainen synkkyys. Toisaalta se on melkoisen kiinnostavaa, mutta toisaalta vähän luotaantyöntävää. Ja kiitos! Mukavaa sunnuntaita myös sinulle! <3

   Poista
 2. Sisustus oli kyllä pelottava! Tuo biisi oli kyllä hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin pelottava, mutta toisaalta kiehtova. Ristiriitaista. :D

   Ja biisi on soinut meillä neidin pyynnöstä tänä viikonloppuna jo ihan liian monta kertaa. :D

   Poista