lauantai 11. elokuuta 2012

Cake Popseja popsimaan

Innostuin tänään testailemaan Cake Popsien valmistusta. Pikku-A:lla on parin viikon kuluttua 1-v synttärijuhlat ja näihin ajattelin näitä valmistella. Veljelläni sattui olemaan eilen syntymäpäivä ja olemme huomenna heille menossa onnittelemaan sankaria, niin oli hyvä syy tehdä testierä. :D

Minähän innostuin näistä ihan kympillä. Näitä Cake Popseja on monessakin leivontablogissa pyöritelty jo hetken aikaa, mutta nyt minä vasta lämpesin ajatukselle ja voi miten hauskoja nämä olikaan tehdä. Hieman soveltelin taas ohjetta omaan makuun ja hirveän hyviä näistä tuli.

Olivat vaan erityisen haasteellisia kuvattavia, sillä ei oikein ollut paikkaa mihin olisin näitä asettanut kuvattavaksi. Syntymäpäiville pitänee kehitellä jonkinlainen alusta näille. Eiköhän jostain löydy joku styrofoamlevy johon näitä voisi sitten tökkiä tarjolle.
Piti vielä testata muumimukissakin, kun värit sattuivat niin ihanasti sointumaan yhteen. :)


Oletteko te jo näitä kokeilleet valmistaa tai oletteko päässeet jossain näillä herkuttelemaan?

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä herkulliselta! Itsekin pitänyt pitkään testata, täytyy vaan keksiä jokin sopiva tilaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja maistuu myös herkulliselta! :) Kokeile ihmeessä, vaikka vähän pienemmällä satsilla, aina löytyy joku hyvä syy herkutella. :D

   Poista
 2. Oi, ihania! Joko on täysi touhu päällä ykkös-synttäreiden järjestelyissä? :)

  Pitäisi itsekin kokeilla tehdä noita, näyttävät niin herkullisilta ja ovat kuitenkin (kai) suhteellisen simppeleitä valmistaa. Ehkä meidän tytön 6kk-päiville? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä täällä vähän on jo touhuttu synttärien suhteen, mutta eiköhän suurin osa taas jää perinteisesti viimetippaan. Koristeluhankinnat on oikeastaan tehty, partyfavorit hankittu ja nyt nää popsit testattu.

   Nää Popsit oli kyllä yllättävän helppoja valmistaa. Aikaa näissä kului kun piti välillä jähmetellä niitä, mutta ei siis mitään kovin vaikeaa hommaa mikään. Suklaaseen kastaminen oli se haastavin osuus, mutta kyllä sekin alkoi muutaman jälkeen sujua jo niin, että ei kovin paljon enää valunut päältä pois. Eli testaile ihmeessä. Makuvaihtoehtojakin on aika rajaton määrä.

   Poista
 3. Näyttää äärettömän hyviltä, kyllähän tuollaisia tikkumellejä mielellään söisi. Ja kuvatkin on erittäin onnistuneita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää myös maistui äärettömän hyviltä! :D

   Kuvien kanssa meinasi jo käämit palaa, kun ei kamera meinannut suostua yhteispeliin ollenkaan. Aina oli tarkennus ihan pielellään. Mutta, sattui sinne muutama vähän parempikin otos. :)

   Poista