sunnuntai 26. elokuuta 2012

Juhlahumussa

Huoh. Eilen järjestimme minun ja tyttäreni yhdistetyt synttärikemut ja järjestelyissä vierähtikin sitten hieman pidempään kuin alunperin suunnittelin ja jäi sitten postailut väliin.

Kiitos kaikille ihanille ystäville ja sukulaisille, jotka olitte juhlimassa kanssamme. Olette meille tosi tärkeitä! <3

Harmittaa, että jäi juhlista koristelut kuvailematta ihan tyystin tai ainakin ne on kuvattu niin, että mukana on myös juhlavieraita joten nämä kuvat jää nyt täällä blogissa vähiin. Tässä kuitenkin jotain tunnelmia eiliseltä päivältä.

Meidän pienemmän sankarittaren juhlalook oli melko hurja, sillä neiti muksautti silmäkulmansa maanantaina ja jälki on edelleen aika paha. Toivottavasti 1-v kuvaukseen 3.9 mennessä olisi jo parantunut.Joku oli ehtinyt levittämään valokuvia pitkin pöytää juuri ennen kuvaa. Kiitos iso-J. ;D
 

Lahjapaperissa toistui hyvin päivän teemaa ja käytettyjä värejä.


Tässä väsäilemäni Hello Kitty -kakku. Yllättävän helposti se valmistui sitten kuitenkin, vaikka alussa meinasi vähän usko omiin kykyihin loppua.


Herkuteltiin myös Rocky road -leivoksilla,


ykköskekseillä ja...


... suklaakakulla. Slurps. 


Pienestä neidistä tuli myös erittäin onnellinen mopon omistaja tai mönkkärin, niinkuin rakas kummipoikamme totesi lahjan nähtyään. :D


8 kommenttia:

 1. Voi toisen pienen silmää. Toivottavasti paranee pian! :) Meillä kans juhlittiin poitsun 1 v synttäreitä eilen. Mopo oli selvästikkin paras lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut teidän pienelle miehenalulle! :) Mopo on aika kiva juttu! <3

   Poista
 2. Oi, miten ihanan näköisiä juhlaherkkuja, ja niin aurinkoinen pieni päivänsankaritar! :) Toivottavasti silmäkulma paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti on aika aurinkoinen kyllä, ei paljon musta silmä haittaa hymyä. :)

   Poista
 3. Voi että mikä hymy on neidillä viimeisessä kuvassa! <3 Ja namskis vielä kaikille herkuille.

  VastaaPoista