tiistai 28. elokuuta 2012

Parempi myöhään kuin...

Meidän terassi on saanut viimein kalusteensa. Aiemmin kaavailemani kalusteet pitivät pintansa ja ne sinne hankittiin. Tosin tuo riipputuoli saa odottaan varmaan vielä ensi kevääseen, kun kalustaminen meni näin loppukesään ei taida olla enää järkevää sitä ostaa terassille talvea vasten.

Ikean terassipöytä on todella tilava. Yllätyin siitä miten syvä tuo pöytä on, eli mahtuu isompikin määrä tarjottavaa ja silti on tilaa ruokailla, sitä on kylläkin näistä kuvista hankala huomata. Myös penkki on osoittautunut erittäin näppäräksi ratkaisuksi. Siihen mahtuu istujia helposti kolme kappaletta ja jos vähän tiivistetään tai peput on hyvin pikkuisia niin jopa neljä. :D Toy-tuolit on ihan viimeisin hankinta ja näistä on myös tykätty, kokoavat kalustuksen mukavasti kokonaisuudeksi.
Muuten terassi onkin vielä vaiheessa, eli laudoitusta ei vielä tänä kesänä siihen saatu aikaiseksi. :/ Betonipinnalle tuotiin kuitenkin isäni varastoista pari mattoa, jotta olisi mukavempi astella. En oikein ymmärrä mihin se kesä vilahti, kun mitään ei oikein ehditty tekemään. Noh tuleehan se taas ensi vuonna.

11 kommenttia:

 1. Upean näköistä! :) Ihanat tuolit + penkki ja pöytä. Itseasiassa tuo betoniterassikin näyttää mun silmiin hyvälta :D Mutta ymmärrän kyllä halun laittaa jotain hieman pehmeämpää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ei minullakaan ole sinällään mitään betonia vastaan, mutta jotenkin kun tuossa paljain jaloin paljon kuljetaan niin puu tai komposiitti voisi tuntua mukavemmalta jalan alla ja tällä hetkellä betonista irtoaa likaakin, kun siinä ei ole sen kummempaa suoja-ainetta.

   Poista
 2. Tosi kaunis kokonaisuus! Toyt ja pöytä sopivat hyvin yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minustakin istuvat mukavasti vierekkäin.

   Poista
 3. Hieno kokonaisuus. Ja tismalleen sama mitä olemme omallekin, tulevalle, terassille kaavailleet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Sinulla on sitten kyllä pettämätön tyylitaju. ;)

   Poista
  2. Meillä se oli mies joka ehdotti tuota pöytää. ;) Ja hän haluaa kuulemma penkin ja minä nuo tuolit. :D
   Onneksi on siis mies jolta löytyy sitä tyylitajua. :D

   Poista
 4. upean näköistä! nuo tuolit näyttää mun silmissä päivä päivältä kivemmilta, vaarallista ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Täältä blogeista sitä aina huomaa keksivänsä jotain uutta haluttavaa. Vaarallisia paikkoja! :D

   Poista
 5. Hei!

  Olisin kysynyt, että mistä otitte loppujen lopuksi noi lasikaiteet. Meillä hankinta on ajankohtainen, Pirkanmaan alueen liikkeet käyty läpi, mutta vielä ei ole löytynyt sopivan hintaista meille.

  t. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me päädyttiin pitkän pohdinnan jälkeen ottamaan kaiteet KLH-Glassista Keuruulta. http://www.klh-glass.fi/ Tekevät lasituksia myös Pirkanmaan alueella. Kannattaa kysäistä, josko teilläkin tärppäisi. :)

   Poista