lauantai 15. syyskuuta 2012

Black & White cosy

Ihanainen Irina White & Fresh -blogista ehtikin tätä kotia jo esitellä, mutta en voi vastustaa kiusausta laittaa itsekin näitä kuvia eetteriin. Kodissa on niiin monta upeaa yksityiskohtaa, ettei tälläisiä kuvia ihan heti kyllästy katselemaan.

Ottaisin tuota Svenskt tenn:n elefanttikuosia ottaisin meille kyllä todella mielelläni, edes yhden koristetyynyn verran.

Rakastan tälläisiä build-in-tyyppisiä hyllyjä. Voi kunpa olisin tämän tajunnut rakennusaikana ja johonkin ympännyt tilaa tälläiselle. Noh kaikkea ei voi saada ja unelmia on hyvä olla. ;)


Tuo Cross-huopa on todella kaunis. Sopii ihanasti näin valkoiseen ympäristöön, se tuo kivasti särmää. Pidän myös tuosta lampaantaljasta lattialla, rikotaan hieman mustavalkoista ja kovaa linjaa jollakin pehmeällä ja luonnollisella. 


Pidän paljon tuosta taulujen asettelusta. Vaatii rohkeutta osata asetella ne noin seinälle. Itselle ei olisi tullut edes mieleen, että nehän voisi näinkin asetella. Näin aseteltuna ne muodostavat kuin yhden yhtenäisen taideteoksen.

Tälläisestä liitutaulukalenterista minäkin haaveilen meidän tulevaan työtilaan.

Kuvat: alvhem

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti