maanantai 3. syyskuuta 2012

Detaljeja

Kävimme tänään Pikku-A:n kanssa valokuvassa ja voi miten ihana valokuvaajamme ja studiomiljöö olikaan. Voin kyllä kaikille suositella suurella sydämellä Valokuvaaja Piritta Lipiäistä, jos vaan suinkin Lempäälään asti valokuvaan ennätätte ja perinteiset studiopönötyskuvat eivät ole teidän juttunne.

Omia kuviamme saamme vielä muutaman viikon odotella, mutta käykää ihmeessä sitä ennen ihastelemassa näitä Pirittan otoksia.

Mulla on tällä viikolla ihan mielettömän kiireinen viikko tiedossa. Melkein joka päivälle on jotain aikaavievää tiedossa ja sen lisäksi mä olen flunssassa. Huoh. Nenä vuotaa, pää on täynnä jotain ja silmiä kivistää. :/

Piristän omaani ja teidän maanantai-iltaa muutamalla kivalla detaljikuvalla. Olkaa hyvät.

 Kauniisti punaista ja mustaa. Ei mitään liikaa eikä liian vähän, just sopivassa suhteessa.


Mulla on joku ihme fiksaatio tälläisistä sinisävyisten lautasten sarjasta. Tahtoisin kovasti kerätä meillekin jonkinlaisen kollaasin lautasia.


Just asettelin kuvia tauluhyllyyn tänään. Pitääpä napata kuva omasta viritelmästä kunhan saan sen siihen malliin, että oon jokseenkin tyytyväinen.


Kuvat: skönahem

2 kommenttia:

 1. Oih, nuo alimman kuvan Asplundin Snö-lipastot toivoisin omaan kotiini! Ihastuin niihin n. vuosi sitten kun joku myi Huuto.Netissä omaansa puoleen hintaan - ja minä hölmö en ostanut.
  Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lipastot on TOSI kauniit! Voi harmi sinua kun meni tilaisuus sivu suun. Toivottavasti se toistuisi! :) Ja kiitos, yritämmä parantua. Meillä myös tuo pikkuinen nuhanenäilee.

   Poista