torstai 6. syyskuuta 2012

Makuukamarissa

Makuuhuoneessa on saatu vihdoista viimein seinälle jo piiiiitkään huoneen nurkassa lojuneet tauluhyllyt. Miten sitä voi välillä niinkin pienen asian paikoilleen laittaminen viedä aikaa. Onko teitä siellä muita samanlaisia?

Hyllyille pääsi muutama matkojen varsilta otettu rakas maisemakuva  ja kauan kauan sitten torilta löytynyt puinen naamio. Minusta makuuhuone näyttää jo niin paljon paremmalta, kuin vielä pari kuukautta sitten. Vielä kun saisimme tuon sängynpäätyasian päätettyä niin kaikki alkaisi olla kunnossa.
Ja mikä piristääkään mieltä aamuisin paremmin kuin tuoreet kukkaset. Neilikat ovat niiiiin kauniita.Mukavaa torstaita teille kaikille! <3

6 kommenttia:

 1. Heh, multa on paitsi tauluhyllyt kiinnittämättä, myös kokonaan hankkimatta. Oikeastaan harkitsen vielä koko tauluhyllyasiaa. Josko sittenkin jotain muuta, vaikka yöpöydät (ehkä Muuton Stacked-moduuleista saisi jotain kivaa).

  Tai sängynpääty. Olen yrittänyt sellaista etsiä, huonolla menestyksellä. Haluaisin hyvin yksinkertaisen, yksivärisen, ja kapean sängynpäädyn Mandal-sängyn kaveriksi (sitä Mandalin omaa en halua, se ei vain iske).

  Tuoreet kukat ovat ihania. Eilen kotimatkalla tarttui mukaan kimppu auringonkukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuohon päätyseinälle ei oikein mahdu mitään muutakuin tauluja seinälle. Tulisi siis kulkuväylästä ihan liian ahdas. Tauluhyllyt sitten taas ovat hyvä vaihtoehto kun oon aika vaihtelunhaluinen, niin ei tarvitse porailla uusia reikiä uusille kuville. :)

   Tahdotko, että sängynpäädyllä olisi muuta funktiota, esim. Säilytystilaa tai, että yöpöydät olisivat kiinni siinä? Mitä jos tekisit päädyn itse? Vaikka vain valkoinen levy seinälle?

   Poista
 2. Pienellä saa paljon aikaiseksi :) Ja nimenomaan ne pienet jutut on usein hyvinkin työläitä saada aikaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenköhän se aina onkin niin. Monta "pikkujuttua" odottaisi tekijäänsä tälläkin hetkellä. Noh, eipä kai niillä niin kiirettä ole. ;)

   Poista
 3. Haha ai onko samanlaisia... on! To do -lista painaa takaraivossa koko ajan ja aina mennään ihan nurin kurisessa järjestyksessä asoiden kanssa kuin pitäisi. Mutta no, mihinkäs tässä valmiissa maailmassa kiire on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että meitä on muitakin. Mullakin vino pino tekemättömiä "pikkujuttuja", mutta tosiaan, eihän niillä nyt niin kiirettä ole. :D

   Poista